Малахов

18.01.05
21:55

Image, веднъж беше споменал, че този човек е написал много полезни неща. можеш ли да дадеш пълното му име или заглавие на някоя книга/труд, защото просто под Малахов в библиотеката нищо не открих.

21.01.05
15:06

Хайде да отговори някой, че и на мен ми е интересно.

21.01.05
15:16

Не е ли този учен който пропагандираше силата на билките или се бъркам,щото ми е много познато името,но не мога да зацепя къде съм чел :oops: Сори

21.01.05
15:22

Ми незнам какво пропагандира, Имидж писа за него. Обаче в търсачката излизат десетки Малаховци :lol:

ВН

21.01.05
17:47

Става дума за Г.П. Малахов. Това е легендарно известен в Русия лечител новатор, занимаващ се с алтернативна медицина от нов тип. Холистиката е медицината на бъдещето. Тя съчетава най-новото от методите за диагностика, технологиите за изследване и пр. с най-старите трактати от всички стари традиционни медицински науки - китайска народна медицина, гръцка народна медицина, руска народна медицина, аюрведа и пр. Потърси си книгите му.

24.01.05
13:59

Иии мерси. Това Г.П. трябва да помогне да се справя с търсачката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1