Съвет за малко повече сила при тренировки

10.02.09
20:07

Здравейте колеги. Та накратко, тия дни си свършвам бърнъра(бях обещал в темата за Американ спортс нутришън да напиша за ефекта от техния бърнър, след 2 дни ми свършват хаповете и ще се кача на кантара да замеря точно), и искам в периода от 2-3 седмици, в който няма да взимам бърнъри, за да се отпуши рецептора, да взимам нещо за покачване на силата, от което да следва по-голямо усилие при тренировките и съответно повече изгорена енергия. Моята цел обаче по принцип е топенето на килата, следователно креатиновите добавки в случая отпадат, няма смисъл да горя килограми и в следващите 2-3 седмици да се помпам с вода). Освен това, не искам да приемам и разни хорминистимулиращи добавки(от рода на ДЕА-та и разните там стимулиращи тестостерона), просто не целя големи резултати, а и по принцип с хормоните шега не бива. Та на мен ми идва на акъла само за аргинин(може би в комбинация с глутамин?), може би някой да ми каже някой добър продукт до 40-50лв., също по колко грама се взима - в зависимост от личното тегло ли?Или може би някоя добавка, разширяваща кръвоносните съдове(в допустими граници, разбира се)?
Също така, ако има друга добавка, от която не се трупа маса и няма хормонни стимулатори, и същевременно върши работа, ще съм благодарен ако сподели. Благодаря предварително.
Прегледах тази секция на форума, но в общи линии тук всяка втора тема е за креатин...

Темата беше редактирана от NastyNas на 10.02.09 20:08.

10.02.09
20:37

май нещо не вдявам - какви рецептори ще отпушваш? нали не си на стероиди? нещо не си в час с всички форми на креатина - има такива, които не задържат вода ;)

10.02.09
23:24

Креатина независимо дали задържа вода или не не ти пречи на топенето на мазнините. Вкарай някой азотен буустер или креатинче. Другият вариант е да редуваш термогеници с липотропни бърнери или с такива влияещи на щитовидната жлеза.

11.02.09
09:17

казано от FRANKO1 на 10.02.09, 20:37:

май нещо не вдявам - какви рецептори ще отпушваш? нали не си на стероиди? нещо не си в час с всички форми на креатина - има такива, които не задържат вода ;)

Не съм на стероиди много ясно. При употрребата на бърнъри обаче рецепторите също се запушват, фактически това е основната причина, поради която след известно време употреба бърнъра спира да помага при топене на мазнините.

11.02.09
14:34

никакви рецептори не се запушват, ами се получава привикване на организма .... това не е важното. колегата (Калоян) ти е дал добър съвет - сменяй (върти) бърнърите.азотен бустър + креатинова матрица би трябвало да ти свършат работа за силата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1