Търся партньор/партньорка за джогинг в Южния парк

07.02.09
12:51

Взе да се постопля и ми се прибяга, а и зимната летаргия остави в мен “мазен” отпечатък :D :D :D
Търся си партньор за джогинг от София, предпочитам да бягаме в Южния парк. Нямам претенции дали е жена или мъж, единствените mi изисквания са да има елементарна обща култура, за да лафнем от време на време и да може да държи някакво средно темпо, т.е. да има някаква подготовка все пак. Ако се интересува от бойни спортове, навит съм и за спаринг, но определено не съм във форма за последното. Ще се радвам на връстници-студенти (на 20 съм).

Темата беше редактирана от AcTivE на 07.02.09 12:52.

11.02.09
07:45

Не знам до колко е вариант за теб, но доста приятно местенце за тичане са пистите на НСА. Също така лесно може да си намериш компания там.

Лично аз имам още около месец до началото на чистенето и затова този въпрос още не седи пред мен :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1