11.02.09
13:30
З
Темата беше редактирана от pbm на 05.12.10 23:07.
Преди да тръгнеш да купуваш каквото и да е, виж си хранителния режим. Ако е добре, L-carnitine дали ще е на хапчета или в течна форма, няма голямо значение. Течната се усвоява по-бързо от хапчетата. За посочения продукт не мога да дам мнение, но мисля че и само един хубав L-carnitine ще ти свърши работа ;)
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 11.02.09 14:04.
Картофите с месото на обяд, вечер след 19:00-20:00 почти гледай да нямаш въглехидрати в храненето.
добре мерси за поправката :) а отностно добавката някой има ли мнение по въпроса ? ползвал ли я е ? някакви впечатления ? :)
Направо съм в шах.... 173 см и 66 кг и искаш още да отслабваш?! И като свалиш сланината к’во мислиш ще се яви “отдолуе” като няма обем мускула? Защото с тея параметри едва ли си некоя Бичме. Тренирай си пич и въобще не му мисли... защото ако направиш някоя луда диета хептем ще изчезнеш. Лично мое мнение.
казано от mickata на 11.02.09, 15:09:
Направо съм в шах.... 173 см и 66 кг и искаш още да отслабваш?! И като свалиш сланината к’во мислиш ще се яви “отдолуе” като няма обем мускула? Защото с тея параметри едва ли си некоя Бичме. Тренирай си пич и въобще не му мисли... защото ако направиш някоя луда диета хептем ще изчезнеш. Лично мое мнение.
х2
ако махнеш 4-5-6кг, оставаш само арматура - нищо по кокалите (само кожа де). стани 80кг и тогава чисти, че поне да ти остане нещо
11.02.09
18:23
2-3 килограма ще ги свалиш и само с л-карнитин и кардио
а иначе продукта на които съм се спрял добър ли е ? никакви мнения не чух за него не може никой да не го е пил :D
11.02.09
20:47
Ами нека да си каже мнението и някой, който го е пробвал де, то не пречи, ама се опитваме да ти кажем, че нямаш нужда от него...
12.02.09
04:55
казано от Martin Tomov на 11.02.09, 20:47:
Ами нека да си каже мнението и някой, който го е пробвал де, то не пречи, ама се опитваме да ти кажем, че нямаш нужда от него...
Простичко е: Това е термоген,... със здраво кардио би трябвало да работи... това е принципа на този тип продукти... препоръчвам ти колело и коремни преси на машина с намаляващи килограми в енда серия (по подобие на суперсерия)
04.03.09
19:19
Е аз сега го зимам това , не спазвам строг хранителен режим ама гледам какво ям и кога + тичане по 4 пъти в седмицата и редовния си фитнес за 25 дена съм свалил 6 кила при положение че съм 1.70 висок тва не са малко бачка добре