Моля за съвет :|

24.01.09
18:19

Здравейте, искам да ви помоля за съвет. От 9 или 10 месеца тренирам в една фитнес зала, отначало бях с една програма до 5-тия месец, сега съм със следната
1ви ден - Гърди + Бицепс
2ри ден - Гръб + Трицепс
3ти ден - Рамо + Трапец + няколко серийки за крака (не всеки път само като не ме мързи)
и всеки ден правя за корем по 5-10 минутки  ако не ме мързи и повече, но вече през ден ме домързява и го правя г/д през ден по 10 минутки. :D
тренировката ми е около час и полвина или час и 40 минутки  - 3 дни ходя  после ден или два почивам.
16 години - 181см -  ~~ 80-82 кг. ~~
Вече дойде лятото и както съм натрупал сигурно 4-5 кг. мазнини по тялото през зимата и празниците, или просто с времето си мислех дали мога да ги изчистя с някъв Ел Карнитин да си купя и имам възможност да бягам по 20-30 минутки или колкото е нужно, през ден примерно ако не съм изморен.
Искам да помоля някой от вас да ми обясни точно как се чисти подкожна мазнина.
Колко вода на ден трябва да пия (в момента пия 1,5 литра / 2,2л. Макс)
Моля ви кажете ми как да тренирам за да сваля подкожната мазнина без да свалям мускулна маса (или не много) ,,,
Мерси предварително на всички отзовали се.

QM

24.01.09
22:53

добра диета и кардио

25.01.09
08:59

а бихте ли ме насочили към някаква диета, ама не само нвд или ннд ... нещо от сорта ми просто да ми кажете какво да ям, защото не съм много в час с храните :(

25.01.09
13:45

Човек много ти е дълга тренировката. Прави си по-интензивно упражненията и прави кардио. Крака неправиш ли?

11.02.09
15:38

наборее ние сме еднакви с тебе аз съм горе долу тези параметри
аз съм на 16 184 и тежа 84 кг.Ама преди половин година бях 103 кг на и 180 см.
отслабнах със диета много здраво кардио + fat burner
тогава съм ял  :
овес плодове мюсли яйца на закуска
за обяд : месо някакво зеленчуци (ма през зимата кои знае кви зеленчуци съм ял )
за вечеря : някакъв бавен протеин от сорта на извара мляко някви такива ;)

11.02.09
17:19

казано от dannyel на 11.02.09, 15:38:

наборее ние сме еднакви с тебе аз съм горе долу тези параметри
аз съм на 16 184 и тежа 84 кг.Ама преди половин година бях 103 кг на и 180 см.
отслабнах със диета много здраво кардио + fat burner
тогава съм ял  :
овес плодове мюсли яйца на закуска
за обяд : месо някакво зеленчуци (ма през зимата кои знае кви зеленчуци съм ял )
за вечеря : някакъв бавен протеин от сорта на извара мляко някви такива ;)

Този режим не става

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1