Стречинг на гръбнака?

LE

12.03.04
23:17

Някои знае ли как се прави стречинг на гръбначния стълб,за да се предпази от трамвми и изкривявания.Много съм чел за такъв стречинг но не съм намирал описание на самия него.

12.03.04
23:22

Не съм компетентен, но мисля че е висене. Хващаш се за някой лост и си висиш. :)

LE

31.03.04
19:51

Аиде бе модератори вие не може да не знаете!

31.03.04
20:22

Ima6e niakakvo mnogo gotino uprajnenie. Za6tava6 na 30-40sm ot stenata. Slaga6 si rujete na stenata visoko gore i po4va6 da projinira6 ot gurdite. (taza e nepodvijen) Neznam dali ima ne6to ob6to s grubnaka, no treniora mi po pluvane me posuvetva da go pravia za izpraviane i zasilvane na grubnete muskuli. I za guvkavost. Ima6e niakakuv efekt.

ММ

31.03.04
20:41

neznam dali to4no tova imash predvid , no shte ti obesnq za razkompresirvaneto na grabnaka .

Zna4i sled trenirovki s tejesdti grabna4niq stylb se kompresirva i tova moje da te dovede do travmi i daje da ti spre rasteja na grubnachniq stylb.

Obache ima izhodd , horata sa izmislili konkretno uprajnenie ,koeto da razkompresira grabnaka , i sega shte vi go opisha
1. Hvashtash se na lost , kakto ti e udibno , da ne e mn shiroko , da re4em hvashtash se ns razstoqnieto na ramenete.
2.Poemash si vyzduh
3.Naprqgash (stqgash ) vsi4ki vazmojni muskuli , tova korem , tova raca , tova grub , kraka , abe celiq se stqgash kolkoto se moge pove4e
i stoish taka kam 10 secundi.
4.Izpuskash vyzduha i se otpuskash maksimalno , nito edin muskul po tqlotot ti ne trqbva da e stegnat , s izklu4enie na tiq koito ti trqbvat za da visish po losta. Absolutna relaksaciq.
5.Tova ako go povtorish 2-3 pati e absolutno dostaty4no , daje moje da stanesh i po-visok ako go praktikuvash 4esto   v prodyljenie na nqkolko meseca . E vse pak ne o4akvaute 4udesa na tema viso4ina :)

Aide i po - zdravi , az shte hodq da vkarm nqkoq rakiq :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1