12.02.09
13:25
Здравейте,
Тренирам за покачване на мускулна маса и спазвам хранителен режим - има 6 яденета през 3ч, като грубо казано всяко ядене е с 100гр месо и 150гр въглехидрат. Петото ядене го замествам с гейнър и креатин преди (50гр) и след (100гр) тренировка.
Купих си аминокиселини на Best Body Amino 5000 и се обръщам към вас за съвет кога и по колко да ги пия, като ще съм благодарен ако кажете за дни в които тренирам и такива в които не.
На 27 съм, 185 и 67 кг.
Мерси
Ами горе долу - със закуска 1 доза,преди и след тренировка по 1 доза. Когато не тренираш сутрин и следобед.
12.02.09
13:55
при аминото важи златното правило - оказаната доза + още поне половината за да има някакъв ефект. Няма определени часове - раздели си ги на няколко еднакви приема (4х2 хапа, 4х3 хапа, 5х3 хапа..)
Мнението беше редактирано от death на 12.02.09 13:56.
казано от death на 12.02.09, 13:55:
при аминото важи златното правило - оказаната доза + още поне половината за да има някакъв ефект. Няма определени часове - раздели си ги на няколко еднакви приема (4х2 хапа, 4х3 хапа, 5х3 хапа..)
Правилно ли разбирам, че ако дневната доза по описание е 2 пъти по 5 хапа мога да ям 5 пъти по 2 хапа?
Мерси за съветите до тук
Амините наистина действат, но прието в ГОЛЕМИ количества. Когато имам много силна мускулна треска пия по 15-ина (до 20 съм стигал) на ден, като 1тбл. е 2222мг. от сегашните ми.
12.02.09
21:32
Ами за течните аминки , какво ще споделите ?
Каква доза да бъде ( дайте в супени лажици ).
Мога ли да амино хапчетата да ги стрия и да ги пия в вода или протеин? Огромниса и едвам ги ълтам:(
Може, но имай предвид, че няма да се разтворят, а ще си плуват на повърхността.
Момчета мерси!!! Това ми е 1ви пост, виждам че форума е наистина полезен с отзивчиви хора