Колко време правите НВД

11.02.09
20:24

Така вече 1 месец НВд направих, маи падна ми талията, малко ми падна и силата( на някои упражнения само) .Теглото ми падна също.Мускули не съм загубил като гледам в огледалото, но омразните мазнини в областта на корема си стоят!!!Много ме дразнят ,не ям много наситени мазнини ,които иска да ми види яденето и тренировките да погледне дневника ми нарича се :Дневникът на Wrestling_pro - Преследване на релеф,с минимална загуба на мускулна маса!!Вие по колко правите?Мислите ли че е нормално.

11.02.09
21:08

Колко време да трае диетата си е строго индивидуално.Зависи и какви цели си си поставил.Аз лично миналата година чистих 10 седмици и резулта които постигнах беше задоволителен(снимките в галерията),но тази година съм си поставил по-високи цели.За сега не съм много мазен и мисля диетата да е между 12-14 седмици.Така че споко има още да въртиш кардиото. :)

11.02.09
21:18

Не повече от 2 месеца. Слабия спад в силата е напълно нормален.

11.02.09
21:22

казано от Wrestling_pro на 11.02.09, 20:24:

Така вече 1 месец НВд направих, маи падна ми талията, малко ми падна и силата( на някои упражнения само) .Теглото ми падна също.Мускули не съм загубил като гледам в огледалото, но омразните мазнини в областта на корема си стоят!!!Много ме дразнят ,не ям много наситени мазнини ,които иска да ми види яденето и тренировките да погледне дневника ми нарича се :Дневникът на Wrestling_pro - Преследване на релеф,с минимална загуба на мускулна маса!!Вие по колко правите?Мислите ли че е нормално.

В зависимост от началното положение може да е напълно нормално, да. Един месец не е кой знае колко време когато говорим за качествена промяна. А освен това мазнините по корема са и трудни за махане. Не само, защото махането им изисква отдаденост в правилното хранене, а най-вече защото не зависят на 100% само от храна и тренировки. Стресът примерно също е фактор там ;)
И между другото - понеже ти прегледах дневника - досега не съм виждал някой да е изчистил яко корема с такова хранене (много протеин и много малко от всичко останало). Не казвам, че е невъзможно, но съм убеден че не е лесно. Така че, търпение явно ще му е майката.
Само гледай да не продължи прекалено дълго, че нм-нвд не е безобидно и не може постоянно на него. В крайна сметка - харесвай си се с мазнините, пък те някога все ще се махнат щом толкова го искаш ;)

11.02.09
21:50

2-3 месеца, зависи какво искам да постигна. Най-дълго съм го карал 4 месеца, не беше много забавно, а и резултатът ме разочарова. Ама аз и почнах да чийтвам доста на средата на 4-ия месец, така че сам съм си виновен. :lol:

12.02.09
04:46

А ти правиш ли кардио заедно с НВД-то?

12.02.09
11:37

казано от G33K на 11.02.09, 21:22:

казано от Wrestling_pro на 11.02.09, 20:24:

В зависимост от началното положение може да е напълно нормално, да. Един месец не е кой знае колко време когато говорим за качествена промяна. А освен това мазнините по корема са и трудни за махане. Не само, защото махането им изисква отдаденост в правилното хранене, а най-вече защото не зависят на 100% само от храна и тренировки. Стресът примерно също е фактор там ;)
И между другото - понеже ти прегледах дневника - досега не съм виждал някой да е изчистил яко корема с такова хранене (много протеин и много малко от всичко останало). Не казвам, че е невъзможно, но съм убеден че не е лесно. Така че, търпение явно ще му е майката.
Само гледай да не продължи прекалено дълго, че нм-нвд не е безобидно и не може постоянно на него. В крайна сметка - харесвай си се с мазнините, пък те някога все ще се махнат щом толкова го искаш ;)

Начи да дигна мазнините нали :):)

12.02.09
11:38

казано от pHr34K на 12.02.09, 04:46:

А ти правиш ли кардио заедно с НВД-то?

Да,но не много дълго  но гледам да се скапвам и да се задъхвам много .

12.02.09
15:05

Колко време правите НВД ? - доста, ма*ка му.

12.02.09
15:46

Начи ся да дигна ли калориите защото маи ми трябват околко 2500-2700 маи не ги докарвам и там мое да е проблема,да дигна мазнините  и протеина евентуално .

13.02.09
14:27

Аз втори месец почвам , но не съм спазвал мн строга диета.Усещам ,че още 2 ,3 седмици малко по-строго и  после почвам нещо  друго.

13.02.09
15:37

казано от kilima7 на 13.02.09, 14:27:

Аз втори месец почвам , но не съм спазвал мн строга диета.Усещам ,че още 2 ,3 седмици малко по-строго и  после почвам нещо  друго.

Добре а нещо по темата

DI

13.02.09
16:27

Кечисте :) аз зпочвам НВД от Март до Май, след това минавам на РБД до следващия Май :)

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 13.02.09 16:28.

13.02.09
19:08

На български е по-скоро борец .. сегашните кечисти са големи актьори  и модели.Ами начи 2 месеца.. ами иска ми се Гиик все пак да ми отговори на въпроса Дали да дигна калориите с мазнини

13.02.09
20:11

Не съм видял въпроса преди :)
Калориите не знам дали трябва да се вдигат, там сметката ако си я правил значи е ок. По-скоро е по-добре повече калории да идват от мазнини или въглехидрати и по-малко от протеин. Каквото си спомням от дневника ти, при теб ми се виждат малко въглехидратите и мазнините, а протеина за сметка на това доста. По-малко протеин, малко повече въглехидрати или мазнини за да се запазят калориите и нещо такова. Протеина е лош източник на енергия, той ти трябва колкото да си покриваш дневните нужди и толкова, енергията е по-добре да идва от другаде.
И за корема специално пак ще кажа, че наистина е много важна хармонията и липсата на стрес. Много силен фактор е кортизола, но много често се пренебрегва (а той трупа мас най-вече по корема).

14.02.09
06:43

казано от G33K на 13.02.09, 20:11:

Не съм видял въпроса преди :)
Калориите не знам дали трябва да се вдигат, там сметката ако си я правил значи е ок. По-скоро е по-добре повече калории да идват от мазнини или въглехидрати и по-малко от протеин. Каквото си спомням от дневника ти, при теб ми се виждат малко въглехидратите и мазнините, а протеина за сметка на това доста. По-малко протеин, малко повече въглехидрати или мазнини за да се запазят калориите и нещо такова. Протеина е лош източник на енергия, той ти трябва колкото да си покриваш дневните нужди и толкова, енергията е по-добре да идва от другаде.
И за корема специално пак ще кажа, че наистина е много важна хармонията и липсата на стрес. Много силен фактор е кортизола, но много често се пренебрегва (а той трупа мас най-вече по корема).

Благодаря

14.02.09
17:34

казано от Wrestling_pro на 13.02.09, 15:37:

казано от kilima7 на 13.02.09, 14:27:

Добре а нещо по темата

Трьгнах да си редактирам поста на време ,ама нещо се отплеснах.
Та общо взето около 2 месеца според мен е нормално,зависи все пак и какви са целите.Треньорът в мойта зала беше чистил 7 месеца ,но той е около 40 годишен и с тоя бавен метаболизъм му трябва повечко време.
А за спада на силата и при мен се усети ,но днес и вчера преди тренировки удрарих двойно кафе и протеин и пауъра си ми беше повече от всякога.

Мнението беше редактирано от kilima7 на 14.02.09 17:38.

14.02.09
17:46

Братле,Гиик бе казал за кортизола нещо.Ти с това кафе си го вдигаш...аз не пия кафе вобще и гледам да тренирам бързо.

14.02.09
22:53

казано от Wrestling_pro на 14.02.09, 17:46:

Братле,Гиик бе казал за кортизола нещо.Ти с това кафе си го вдигаш...аз не пия кафе вобще и гледам да тренирам бързо.

Току що прочетох статията за кортизола.Явно от него се качват мазнини , но тогава защо в някои добавки за изгаряне на мазнините има кофеин?!

Мнението беше редактирано от kilima7 на 14.02.09 22:59.

15.02.09
13:47

Проблема маи не е в кофеина

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1