12.02.09
15:21
Здравейте, разглеждах добавките в този сайт и попаднах на това
silabg.com/bg/product/detail/cid/19/id/978/Напомпващи%20-%20Азотни/EST-NO%20XTREME%20120%20tabs
стига за 40 дена и е доста евтино моля кажете какво мислите и някои взимал ли го е защото мисля да си купувам 2 кутии (или там туби каквото са)
Отдолу пише:
Какво да очакваме от този продукт?
-екстремно мускулно напомпване
-увеличаване на силата и обемите
-твърда мускулатура
Това според вас вярно ли е?
Благодаря предварително
:)
12.02.09
15:38
Да, вярно е. :) http://www.bodyactive-online.co.uk/Shopping/pdbsn-no-xplode.asp
Това е самият продукт, ти си попаднал на някаква малка разфасовка. Не знам дали ефекта ще е същия, като този на прахообразният продукт обаче. Аз си взех 820гр. кутия и съм адски доволен, напомпа ме целият. :) Не знам обаче, дали ефекта няма да се отмие след като спра да го взимам.
ЕДИТ: Въобще не забелязах обаче, че твойто е на друга марка. :) Следователно може да се окаже някаква имитация, боклук. Ще трябва да ти отговори някой, който го е ползвал.
Мнението беше редактирано от Splitloop на 12.02.09 15:40.
12.02.09
17:07
казано от Splitloop на 12.02.09, 15:38:
Да, вярно е. :) http://www.bodyactive-online.co.uk/Shopping/pdbsn-no-xplode.asp
Това е самият продукт, ти си попаднал на някаква малка разфасовка. Не знам дали ефекта ще е същия, като този на прахообразният продукт обаче. Аз си взех 820гр. кутия и съм адски доволен, напомпа ме целият. :) Не знам обаче, дали ефекта няма да се отмие след като спра да го взимам.ЕДИТ: Въобще не забелязах обаче, че твойто е на друга марка. :) Следователно може да се окаже някаква имитация, боклук. Ще трябва да ти отговори някой, който го е ползвал.
Не знам защо си мислиш, че единствено и само BSN имат азотен буустър!!! Това, че не си чувал за дадена марка, не означава, че имитират нещо и продуктите и са боклуци. Аман от разбирачи...
12.02.09
18:36
И аз не знам. ;)
12.02.09
18:38
Еквивалентът на NO XPlode със същия ефект на тази фирма е прахообразният Methyl Mass
казано от Сила БГ на 12.02.09, 18:38:
Еквивалентът на NO XPlode със същия ефект на тази фирма е прахообразният Methyl Mass
Метил масс-а не е ли И креатинова матрица?Имам предвид и в нокса има креатин,обаче към него добавят и селлмасс,а към метила трябва ли ОЩЕ креатин за да е по-ефективен или може и чист да се приема?
12.02.09
19:37
No-Xplode има по-малко количество креатинови продукти от Methyl Mass, но има повече енергетици. methyl Mass е по-скоро за напомпване, маса и обем. No-Xplode е по-скоро за енергия, сила и издръжливост. Не случайно от BSN съветват да се добави и Cellmass за да е пълен стака.
13.02.09
14:39
Добре значи взимам тази добавка 1 път и като свърши смятам да почвам да чистя според вас в период за маса или релеф е по-удачна?
13.02.09
20:11
А някои ще може ли да ми каже има ли магазин от които да я купя и къде се намира тои :) защото в сайта намирам само телефон
15.02.09
09:27
казано от BlackStyle на 13.02.09, 20:11:
А някои ще може ли да ми каже има ли магазин от които да я купя и къде се намира тои :) защото в сайта намирам само телефон
Ти в кой град се намираш??