Болки в гърба?

14.02.09
13:01

Болката е много силна и е все едно съм разтегнал нещо. Тренирам гръб в понеделник, а се появява в различни дни, понякога след 2 дни понякога след 4-5 и то когато стоя седнал или както днес докато се обличах изведнъж нещо сякаш щракна и болките станаха страшни. Масажираха ме веднага и леко ме поотпусна, но все още боли даже и като вдишвам или като се понаведа.
Някой да има обяснение?

14.02.09
14:55

Прави разгрявка сутрин и вечер

Мнението беше редактирано от dan4o на 14.02.09 14:55.

14.02.09
15:50

Една вечер след тренировката ми за гръб и мен ме заболя остро в дясната част на гърба, до плешката. Направих си масаж и на другият ден изчезна. Само един път ми се е случвало и не мога да си го обясня какво беше, но причините може да са толкова много...

15.02.09
08:25

Като гледам днес почти е изчезнала болката. Явно масажа веднага след проблема има ефект, но се чудя как мога да го предотвратя?

15.02.09
08:56

Казах ти, причините може да са толкова много...
Най-вероятно не ти е чиста техниката при някое от упражненията. Просто се старай да следваш правилната техника, това е най-добрата мярка за предотвратяване на бъдещи болки и травми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1