14.01.09
22:22
Здравейте, компания.
Настоящия въпрос е към експериментаторите в сайта и хората, търсещи алтернативи на тестените изделия. Някой знае ли дали се продава този продукт в България и къде? Ако имате информация, пишете. Ако не - тръгвам тея дни на разходка по разни хелт шопове да разуча нещата.
Мерси, четох в българския гугъл за разни рецепти с оризови макарони и спагети, може да има и макарони. На вкус как са спагетите?
Впрочем ти от Левски-Г до дружба за оризови спагети ли се разкарваш? :D ;)
:) На вкус не мога да кажа, аз си ги права с домашна кайма и дом. пюре. Имах път на там и влязох да видя какво има. Търся си сирене на прах (сухо) ако някой е виждал да ми пусне 1 лс.
Във фантастико видях царевични макарони, които изглеждаха доста готино (сиреч еднакво като обикновените макарони), но листчето с цената леко пе поуплаши...около 6-7 пъти по-скъпи от обикновените макарони - 4 кинта за 250 гр.
Пробвал ли си оризово брашно?Вкуса не ме вълнува особено, но смея да кажа, че е доста приятно.Аз си правя кексове от яйца+оризово брашно+плодове+канела(понякога).Достаааа по-добре отколкото с овесени ядки както преди правех.А и цената е приемлива.
Вижте тук : http://biosviat.com/index.php?option=com_productbook&func=special&sorting=lastadd
Има доста голям избор на въглехидрати :)