09.02.09
18:05
Здравейте ! Нов съм във форума и реших да пусна една тема.Значи на 17 години съм , висок съм 179 тежа 80 кг.
Тренирам футбол , но килцата ми изглеждат в повечко за футболист висок 179см.От 3 седмици съм на някакъв мой режим - ям предимно плодове пия 1 , 2 активии , яйца ,сирене и прясно мляко.За тези 3 седмици свалих 5 кг ( бях 85кг).Пиша във форума защото искам мнения на хора които наистина разбират и могат да ми помогнат.Искам да смъкна поне още 5 кг.Искам да ви попитам към какъв хранителен режим да се придържам за да стане това по бързичко.Имам и няколко въпроса:
1.Какво мислите за тази Активия?По принцип като я взема сутрин ме засища ям 2 ,3 банана на ден ,а в доста форуми четох ,че при диети бананите не са за препоръчване.
2.Ако сваля тези 5 кг дали бързината ми ще се увеличи , не че сега бягам бавно , но бих искам да стана и по-бърз.
3.Сланинките са ми по краката и малко по корема.
4.Ако всеки ден си тренирам крака и корем проблем ли ще е ? Защото искам да ги оформя по бързичко.
Ще съм много благодарен ако някои ми каже какви храни да хапвам и какво да правя за да намаля обема на краката си и да ги оформя.Мога да ходя на фитнес всеки ден.Благодаря нядявам се ,че ме разбрахте :)
Е като тренираш футбол,не сте ли започнали подготовката вече?В някое селско отборче ли си?Първо трябва да си наясно какви са ти целите-футбола просто ей така ли го тренираш или искаш да постигнеш нещо?Ако е просто ей така,защо ще се съобразяваш с него?Ако искаш да постигнеш нещо защо по дяволите си 85 кг,мазен като си само на 17г.?Отговори си на тези въпроси,ако искаш пиши тук отговорите и тогава ще видя какви съвети мога да ти дам.И имай предвид,че в този форум повечето от хората които ще ти отговорят:
1.Никога не са тренирали футбол
2.И да са тренирали футбол нямат нужните знания,за да ти бъдат полезни
И моят проблем бяха краката преди време това е много рядко срещан ген ... ами със скачане на въже и тичане се свалят крака и корем относно диетата ти значи това което ще ти кажа трябва да го спазваш защото ако освен това ядеш и други работи ще качиш доста... Значи сутрин закуската ти е от мюсли с кисело мляко(ако ги ядеш с вода още по добре но едва ли супер гадно е) аз си взимам с плодове по вкусни са. След това си разпределяш през деня 3 яденета всяко се състои от 1 пилешка пържола и зеленчуци (аз си правя зелева салата) зеленчуците трябва да бъдат направени с олио оцет или зехтин задължително трябва да са мазни. Това ако можеш да си го позволиш и ако го правиш 5 кг. ще ги свалиш за седмица - седмица и нещо. Успех !