14.02.09
01:11
Не намерих подходящ раздел затова писах тук. Дълго четох статиите за телесните типовете хора. Но не съм сигурен аз от кой тип съм. Висок съм 170см. тежа ~57кг., гръдна обиколка 92см и съм на 21г. и не ми личат годините. При мен генетично е заложено да изглеждам по-малък. Определено не съм ендоморф, защото трудно качвам килограми, но се колебая между екто и мезоморф.
Ето и снимка: http://img442.imageshack.us/my.php?image=17082008273hc0.jpg
14.02.09
07:28
НЕ си мезомофрен , мезоморфите са или нормални или набити,освен това са с широк гръден кош.
Ектоморф си...А това за годините в какъв смисъл не ти личът?Смисъл изглеждащ на по-малко?Ако е така,радвай се бе човек,набoрите ти като са на 50 и изглеждат така,ти ще изглеждаш на 33 и все още ще забиваш мацета :D :D
Мнението беше редактирано от Костадин на 14.02.09 08:51.
казано от Костадин на 14.02.09, 08:51:
Ектоморф си...А това за годините в какъв смисъл не ти личът?Смисъл изглеждащ на по-малко?Ако е така,радвай се бе човек,набoрите ти като са на 50 и изглеждат така,ти ще изглеждаш на 33 и все още ще забиваш мацета :D :D
То като му гледам снимката, 21 години си му приличат, нормално :)
Иначе си ектоморфен, имаш издължени крайници, това е важен признак :)
Какъвто си бил преди да навлезеш в пубертета(кльощав,дебел или “як”),такъв е телесният ти тип.Незнам обаче какво толкова те вълнува това.
Телесния тип евентуално може да се определи едва след като завърши физическото развитие, т.е, след пубертета!
казано от Костадин на 14.02.09, 08:51:
Да не ми личат. На 21 г. съм а са ме питали в някой магазини дали имам 18 като купувам алкохол :D, че и лична карта искат. Но си прав поне един + има. И баща ми е бил така и наистина сега изглежда по-млад, затова казвам че това е генетика.
Обаче е много лошо за фитнеса да си ектоморф, защото трудно се качват килограми.
Иначе съм започнал да ставам релефен, но мусколна маса едва ли ще кача...
Не качваш, защото не ядеш достатъчно. Не си търси оправдание в това, че си ектоморф. Тия телесни типове са доста относителни.
15.02.09
13:49
Не си абсолутно ектоморфен,има много по-тегави случаи от теб.
Познавам няколко такива, например един приятел скоро стана 100 кг, на 188 см ръст или нещо такова. И още е релефен. Качил е 20 кг за последните 2-3 години.
Казах ти, това с типовете тяло е относително, не го ползвай като оправдание.
Мнението беше редактирано от Петко К на 15.02.09 13:50.
казано от Пламен на 15.02.09, 13:33:
Който е ектоморф знае. Аре някой такъв да ми покаже резултати ?
Пълни безмислици!!!Дали си ендоморф/ектоморфт/мезоморф всичко си има и плюсове и минуси.Както ти казаха вече: Яж много и резултатите няма да закъснеят.
15.02.09
15:01
казано от Петко К на 15.02.09, 13:49:
Познавам няколко такива, например един приятел скоро стана 100 кг, на 188 см ръст или нещо такова. И още е релефен. Качил е 20 кг за последните 2-3 години.
Казах ти, това с типовете тяло е относително, не го ползвай като оправдание.
Аз пък знам 1 ден без да тренираше имаше 36-37 ръка ,големи предмишници и прасци и 8-9 процента мазнини - Мезоморфен ектоморфен , много подходящ за фитнес тип тяло
15.02.09
15:36
казано от С7АЛК3Р на 15.02.09, 15:04:
Подходящ, ако положи усилия...
Много вярно,без усилия ще мине бързо,бързо от другата страна. :)
Вярно,имаш вид на 16-17 годишен.Приличаш на ектоморф.Може малко да си слаб обаче не си хилав.Какви слаби хора съм виждал само.Имаш потенциал,можеш да го развиеш с повече усилия.Работа над себе си и по-голямо усърдие на масата.Разгледай например дневника на Blackraven и добрите му резултати в последните му съобщения.Поне 72 кг можеш да станеш,трябва упоритост и постоянство.Подходяща програма и добър хранителен режим.Всичко зависи от теб.
16.02.09
07:21
Очаквах на снимката да мога да ти преброя ребрата. Не си тотален ектоморф :)
+1 за поста на Миро
Който е ектоморф знае. Аре някой такъв да ми покаже резултати ?
Ти си направо едър сравнение с това което почнах аз :D Ако трябваше да се откажа да спортувам само щото съм клечав и нисък, то сега щях да изглеждам както преди 2 години... Остави тея лигавщини за приятелките ти и почвай да ядеш вместо да си губиш времето с безмислени теми във форума.
Във форума има също други примери за хора с драстични промени. Виж DeadManWalking, той почна 68 кг, в момента гони 90. Вярно, че е с 10 см по-висок от теб, ама кво от тва. Вярно, че не съм фен точно на този тип драстични покачване на маса засметка на leanness, но факт е, че момчето успя да качи голяма маса. Нали така, DeadMan :)
Примери много... Да не говорим по западните къмюнита какво става. Ако тръгна да ти вадя резултати няма да ми стигнат 90-те хиляди знака за този пост :D
Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 16.02.09 11:54.
Мерси на всички. Особено на Калоян, който ми даде пример. Вие ми дадохте стимул да продължа упорито да тренирам :)
След време и аз ще покажа резултати
Мнението беше редактирано от Пламен на 16.02.09 14:12.
16.02.09
16:39
От описаното от теб... май си мелез ;)
Мнението беше редактирано от Mamularin на 16.02.09 16:40.