Л карнитин + аминокиселини или суроватка

14.02.09
21:59

Привет на всички ! тренирам с цел намаляване на % подкожни мазнини с  НВД
гледам че ми са на изчерпване карнитина (нутрим) и протеина (american whey) и се чудя с какви добавки да продължа. Моля помогнете ми със съвет искам да купя л карнитин и някаква друга добавка, която да предпазва от загуба на ММ - какво е по добре аминокиселини или протеин? А можете ли да ми кажете примерни продукти и колко горе долу ще струват на пазара
благодаря

Темата беше редактирана от Pavlov на 14.02.09 22:00.

Протеин е дори преди карнитин

15.02.09
14:40

какво мислиш за амеркън уей става ли за НВД или да си търся друг с по малко въглехидрати - америкън уей-а е в доза 20грпротеин/6гр въглехидрати

15.02.09
14:45

Парите проблем ли са? Ако не са - неовкусения изолат на Нау, или Нектар на Синтракс. На Сайвейшън протеина също е по-добър от Американ Уей и на по-ниска цена от предишните 2..

15.02.09
16:29

казано от Pavlov на 15.02.09, 14:40:

какво мислиш за амеркън уей става ли за НВД

Твърдо не! Аз се потих с Американ-а да свалям миналата пролет и беше мъчно. Най-добре е да вземеш изолат за тази цел (Нектар или NOW). Ако той не е по възможностите ти, опитай някоя бленда (Нутра Форс мисля излиза най-изгодна).

15.02.09
17:04

да парите са лек проблем търся нещо по изгодно знам че syntrax i now правят много качествени протеини но няма смисъл да взимам малки кутии защото много бързо свършват :) а за големи няма средства
Стоянчо благодаря мисля да поразпитам за нутра форс и сигурно ще е той ! ако се сетите още изгодни изолати споделяйте :)

15.02.09
19:51

казано от Pavlov на 15.02.09, 17:04:

да парите са лек проблем търся нещо по изгодно знам че syntrax i now правят много качествени протеини но няма смисъл да взимам малки кутии защото много бързо свършват :) а за големи няма средства
Стоянчо благодаря мисля да поразпитам за нутра форс и сигурно ще е той ! ако се сетите още изгодни изолати споделяйте :)

Купувай Нутрата смело!За тези пари няма по-добро(малко силно изказване, но в момента не ми изниква друг в главата).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1