21.01.05
12:14
Купих си го двд-то и скоро ще се опитам да го кача, но нямам достап до никаде за съжаление, а само до warezbg.com . Та интересното е, че ми се видя от двд-то, че този човек е безгрешен защото нито една грешка в тренировката му не забелязах.
по-здрави
21.01.05
20:23
Не сме го гледали още как да го коментираме ако имаш възможност ще е много добре ако можеш да ко качиш някаде.
и аз сам гледал откъси от него(събота по фитнес уикенд с Недик пускат откъси)-мн. е добро :)
21.01.05
21:32
айде емо,ще очакваме да го сложиш скоро.!:)
21.01.05
22:44
Изпиратстването на подобно DVD няма да допринесе с нищо положително за най-добрия ни състезател Христомир Христов. Нали сте големите почитатели, отидете в магазина, не чакайте всичко на аванта. Оценявайте труда на този човек не само с шепа приказки. Покажете, че сте хора, а не консуматори! :evil:
Аз нямам нито DVD плейър, нито DVD-ROM ... как се предполага да си го купя и да го гледам тогава ?!?
22.01.05
00:40
Аз това ДВД можех да кача преди сто години, но смятам че няма смисъл.
Емо по-добре не го качвай, които иска да го гледа да си го купи.
22.01.05
01:27
[quote author=“Ready”]Аз това ДВД можех да кача преди сто години, но смятам че няма смисъл.
Емо по-добре не го качвай, които иска да го гледа да си го купи.
Е сигурно трябва и да си купя и ДВД устройство за да го гледам, кат не щеш не кочавай мноо важно
22.01.05
02:58
Ей голям фън, разбира се, че ще трябва. Така върви и икономика, и фирмена политика, и рейтинга на Христомир, че на всичкото отгоре ще си си задоволил и любопитството. :) :)
22.01.05
08:17
Статистиката показва, че ди ви ди-то е много по разпространено от сиди-то, именно затова диска в това списание е за дивиди.Така или иначе в даден момент ще ти се наложи да си купиш я дивиди-ром я дивиди плеър, както някога ти се е наложило да купиш телевизор, видео и както виждаме компютър.Явно момента да си го купиш rhcp е настъпил или тепърва ще настъпва.
23.01.05
17:58
Емо колко струва двд-то на Христомир
Едното ДВД е с тренировките на Христомир- 15 лв! А другото е пуснато с новия брой на Мускули и фитнес, което е от състезанието Оптимум Гранд При и е пак с учстието на Ицо, но вече то влиза към цената на списанието, т.е. за 4,5 имаш и ДВД.
25.01.05
18:33
ей изтеглих си го от интернет... и ако е това 50 минутно филмче дето гледах аз, значи няма абсолютно никакъв смисъл да си го купувате... Много е тъпо по мое мнение... То има само малка част от тренировките му... Няма нищо за диетата и начина му на живот... Няма нищо общо с филмите на професионалните културисти.... Това поне го знам защото съм изгледал най-малко 50 различни филма на про културисти... 15 лева... за нищо!!!!
Лично МОЕ мнение!!! Не подлежи на обсъждане!
25.01.05
19:03
[quote author=“maxx_muscular”]ей изтеглих си го от интернет... и ако е това 50 минутно филмче дето гледах аз, значи няма абсолютно никакъв смисъл да си го купувате... Много е тъпо по мое мнение... То има само малка част от тренировките му... Няма нищо за диетата и начина му на живот... Няма нищо общо с филмите на професионалните културисти.... Това поне го знам защото съм изгледал най-малко 50 различни филма на про културисти... 15 лева... за нищо!!!!
Лично МОЕ мнение!!! Не подлежи на обсъждане!
Аз пък съм абсолютно съгласен с теб не исках да го коментират щото ся ша почнат едни...ама кат сме почнали. И мен много ме разочарова това филмче няма абсолютно нищо полезно. Само показват набързо упражнения и това е а пък да не говорим за кадрите от Световното които бяха под всякаква критика нищо не се вижда камерата само се клати абе ужас.
26.01.05
08:42
мисля че е в другата тема за христомир... Тегли се от торентите на аренабг.ком