Пшеничени ядки

16.02.09
00:00

Като хранителна стойност са сходни с овесените,но на вкус лично на мен по ми допадат има ли нещо което губя ако заменям овеса с прешица?

SE

16.02.09
17:40

Мисля, че имаха по-голямо съдържание на глутен, по-малко фибри и по-висок ГИ.
Смятам, че не е много добре да замесваш овеса с тях.

овесените ядки са по-добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1