31.03.04
19:46
Хранителни таблици!
Аиде намерете ми поне две с еднакви данни във тях.
Навсякъде пише различни работи.Препоръчаите някоя хранителна таблица.
А същевременно ми кажете съдържанието на един банан и една ябълка!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:34.
Тук са две, едната е от bb-team а другата е от един друг сайт но забравих кой точно.
Но най богата таблица намерих в онази готварска книга за която споменах в онази твоя тема за сирената.
П.С. Гледай да не си забравяш пръстите на бутоните на клавиатурата, че става много грозно, а и не мисля че превличаш повече внимание :wink:
Значи аз таблици почти неползвам, и немога да ти препоръчам. Виж тоя сайт , на английски е обаче е една от най големите бази данни в интернет за храните.
банан
Ябълка:
вода 85%
Въглехидрати 14%
глюкоза 2,5%
фруктоза 6%
52 kcal на 100gr
белтъчините и мазнините за пренебрежимо малко зада ги смяташ.
Ако искаш по подробна информация пусни един search :D .
P.s. Предложение : ако им се занимава на модераторите или на някои друг може да пуснат и в тая част на форума една тема с заглавие нещо от типа “информациа за храните” или нещо такова, кадето всеки да пита за която храна го интересува, ще е по добре структурирано и няма да се пита за едно и също нещо по няколко пъти.
31.03.04
21:52
Моля,Моля???????Lexus маи нещо не те разбрах би ли ми обяснил какво точно имаше предвид с пръстите и клавиатурата?
За заглавията ставаше въпрос, да не слагаш по няколко знака и един е достатачен.
31.03.04
22:14
А,ти ли си пича които реши да се оплаче :mrgreen:
Незнам,дразни ли те :oops:
Голяма критика голямо нещо.Аиде следващият път да ми пратиш лично съобщение а! :x