падане от два метра

16.02.09
16:47

Здравеите ! Днес направих една глупост, за която много съжалявам с един приятел след училище возих го на “конче” :) след което и тои мене, обаче явно съм му натежал понеже аз съм 80 кг, тои 64-5 и нещо се наведе все едно напред и аз тръгнах да падам напред и паднах на едната ръка за да не падна на глава, след което на другата ръка, паднах на лявата ръка и явно съм я натъртил или нещо от сорта няма болка, но все още чувствам, че не е наред и ще ви помоля да ми кажете какво може да бъде дали ще ми мине. Благодаря ви много!
ПС. бях му на раменете .. :) мн глупава история и страшно много се  съжалявам ! и сигурно от 2 метра някъде паднах.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 11:05.

Според мен нищо ти няма, но най лесното е да минеш за 15мин през Пирогов.

16.02.09
16:50

Забравих да добава главно в китката усещам, че нещо не е наред. Явно тя е поела доста от тежеста.

Човек, на края на годината, когато избираме “най - травматизиран член на bb-team”, аз задължително ще гласувам за тебе :)
Шегичка.

Естествено, няма как да ти отговорим какво ти е на констатация “паднах и усещам че нещо с ръката ми не е наред - не ме боли, но....”.
Ако прецениш, изчакай да отмине.
Ако не, решението е просто. Рентген.

Ако още травматя е прясна, наложи я с лед.
Ако не, измисли някакъв компрес.

RO

16.02.09
17:37

Дарвин би те убил ...

16.02.09
17:48

мерси много :) а хубаво ли е да я мажа с някакъв гел ?

MA

16.02.09
18:00

Бий кекса с другата ръка ;)
Ще ти мине бе, няма да се споминеш.

16.02.09
18:02

Ако те наболява, можеш да пробваш с traumill S(мазило), ако има оток ще те подпомогне.

16.02.09
18:04

мерси много :) само  едно последно въпроче,  хубаво ли е накитник да сложа и ако да колко време вместо компрес.

Мнението беше редактирано от stefanak на 16.02.09 18:06.

казано от stefanak на 16.02.09, 16:47:

Здравеите ! Днес направих една глупост, за която много съжалявам с един приятел след училище возих го на “конче” :) след което и тои мене, обаче явно съм му натежал понеже аз съм 80 кг, тои 64-5 и нещо се наведе все едно напред и аз тръгнах да падам напред и паднах на едната ръка за да не падна на глава, след което на другата ръка, паднах на лявата ръка и явно съм я натъртил или нещо от сорта няма болка, но все още чувствам, че не е наред и ще ви помоля да ми кажете какво може да бъде дали ще ми мине. Благодаря ви много!
ПС. бях му на раменете .. :) мн глупава история и страшно много се  съжалявам ! и сигурно от 2 метра някъде паднах.

Преди 3 години направих същата история като тебе,абсолютно същата.Заради тая глупост ми беше подута цяла седмица ръката,но слава богу нищо сериозно,за една бройка да си бях счупил ръката.Налагай с компреси и не натоварвай с нищо

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 16.02.09 18:25.

Колега, аз сериозно ще предложа на Митко да въведе банове в този раздел.

Виж сега, приятел си ми, пишеме си и лични.
По въпроса за ръката, ок, мажи я с гел, ако имаш. Накитници няма гаранция дали ще помогнат или навредят, важна е травмата да знаеме. Не бързай да ги слагаш. Може да е става, може да си разтегнал връзка, може да си пукнал мякоя от многото костици. Никой не може да ти каже, особено СЛЕД КАТО ТИ САМ НЕ ЗНАЕШ КЪДЕ И ДАЛИ ТЕ БОЛИ.

По въпроса за травмите.
Прекаляваш. Вредиш на себе си.
Това твоето е някаква хипохондрия, някакъв страх от травми и болести.
Преди няколко дена се задъхваше и пусна тема дали нямаш инсулт ли беше?
Преди това инфаркт.
Темите ти за стави и кости вече не ги броя. Сигурно са над 10. Немаш здрав кокал по тялото си!
От вдигане не можа да порастнеш, пусна 3 теми.
Теми за други травми имаш постоянно.

И сега пак.
Аз мълчах, мълчах, ама сега ако не те насоля - кога?
Глей си пак темата.
Паднах, не ме боли, ама майче нещо не е наред”.
Да не дърпам дявола за рогата/опашката, не знам кво ти е, ама имай малко самоконтрол бре човек.
Пусни една тема за самоконтрола  и автотренинга.
Ти имаш нужда от това.
Нямаш нужда от лечение на травми.

Запомни само, че колкото повече мислиш за травми и се страхуваш, толкова по - зле ще живееш и по - често ще боледуваш.
Контролирай се.
Сори за откровенността пред всички, ама наистина... Много болести ти се събраха за краткото време тук!

Поздрави!

16.02.09
20:52

казано от Rock_acdc на 16.02.09, 17:37:

Дарвин би те убил ...

:D :D :D
Това беше добро!
...и ДЗВЕР, успокой се батка, момчето каза, че съжалява ;) И между другото само като си го представя как той се навежда напред и как врата  му се извива като на патка под 80 килограмовия напън - добре, че на него му няма нищо, че от подобна игра ми се струва може да стане сериозна беля. Умната катко казват вехтите хора :)

Да, ай ся му дай акъл и ти, че може да има и травма на врата.
:roll:

16.02.09
22:22

Колеги нз за вас , но се попиках да се смея на израси като - ” Бий кекса с другата ръка  ” , “Дарвин би те убил ...”  и ” Темите ти за стави и кости вече не ги броя. Сигурно са над 10. Немаш здрав кокал по тялото си!От вдигане не можа да порастнеш, пусна 3 теми.Теми за други травми имаш постоянно. ”  . stefanak да не се обидиш нещо , ДЗВЕР е прав , недей забравя , че е най - мъжкият спорт . БТВ на чужд гръб е най-забавно . БУКВАЛНО НА чужд гръб !

16.02.09
22:23

АхАхАХХахАХАХаХа
Това бавно, но сигурно се превръща в култова тема! Само да не стане като с ония “kondio”.  :lol:
Винаги си пускам оная тема, като искам да се посмея малко.

ac/dc просто ме уби  :-)

Мнението беше редактирано от LttS на 16.02.09 22:27.

16.02.09
22:35

дай линк за темата с кондьо (сори за спама) ,а иначе плахото предположение (недей си боже) на Дзвер и врата си да е навехнал ми докара  2минутен смях 0(^.^)0

Не. Човекът е умен, отговорен, но моето мнение е че разделът и нашите мнения не му помагат, а му вредят.
Просто имам чувството, че той чете и си търси заболяване или травма, деформация... Нещо вълнуващо.
Даже имам спомени, че чак в “нормалните” теми си беше пускал намеци за травмите. Дано греша.

А доколкото си спомням, става дума за 16-17 годишен младеж, който спортува. Още расте. Нормално е малко да му пукат ставите и не е нужно да ги лекува с всички познати средства. Нормално е да не си е стигнал максималния ръст и не е нужна хормонална терапия за да “се оправи”. Какви инсулти, какви инфаркти?

Става вече като историята за “лъжливото овчарче”. Ше дойде тука със травма наистина (недай си боже) и нема да му повярвам.

RO

22.02.09
12:49

Естественият подбор си върши работата рано или късно...поне така се надявам :D :D

Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 22.02.09 12:49.

23.02.09
03:04

казано от stefanak на 16.02.09, 16:47:

Комшията бог да го прости и той беше така и на другия ден ... ;(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1