GASPARI-Size on

16.02.09
18:37

Здравейте искам да попитам за този продукт някой дали го е ползвал и имали добър ефект...и има ли проблеми при приема му питам защото имам камък в бъбрека от години и пише че не е препоръчителен при бъбречни заболявания?Благодаря ви предварително :)

16.02.09
18:43

казано от didiod на 16.02.09, 18:37:

Здравейте искам да попитам за този продукт някой дали го е ползвал и имали добър ефект...и има ли проблеми при приема му питам защото имам камък в бъбрека от години и пише че не е препоръчителен при бъбречни заболявания?Благодаря ви предварително :)

Щом така пише значи не е за теб.

17.02.09
07:55

ами в този случей всички креатинови не са за мен...и в момента пия Stamina (American Sport Nutrition) не се ли отнася същото и за него?

17.02.09
09:47

Здравето си е твое.Пии каквото искаш.
При положение,че е написано на опаковката,не разбирам како не ти е ясно?

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 17.02.09 09:57.

17.02.09
12:20

ами при положение че съм начинаещ всичко ли трябва да ми е ясно? мисля че за това е този форум???

17.02.09
13:50

Аз мисля,че само си търсиш извинение пред себе си да го пиеш като някой ти каже,че няма проблем да го пиеш.Хората ти казаха,че не е препоръчително,но и че това е твоето здраве и може да пиеш каквото искаш.

17.02.09
13:57

казано от Nikolay на 17.02.09, 13:50:

Аз мисля,че само си търсиш извинение пред себе си да го пиеш като някой ти каже,че няма проблем да го пиеш.Хората ти казаха,че не е препоръчително,но и че това е твоето здраве и може да пиеш каквото искаш.

x2

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1