Плуване

12.02.09
17:04

Здравейте,
имам нужда от съвет относно необходимите добавки при активно плуване.Целта ми е да сваля 7-8 кг и да кача мускулна маса. На 34 години 180/92 кг съм.Плувам 3 пъти седмично около 1000-1500 м средно.Благодаря предварително.

12.02.09
19:35

Според мен си земи Л-карнитин и един суроватачен протеин.Л-карнитина зимаи по голяма доза преди да плуваш и протеина наи-добре след тренировка и/или сутрин.Успех

Хранителния режим ти е на първо място.В случая май РБД.Добавки само при добро хранене,евентуално Л карнитин+БЦАА+Протеин

17.02.09
17:51

Реших да не правя нова тема, а да попитам направо тук. Само за качване на мускулна маса и евентуално за повече сила и издържливост, какво бихте ми препоръчали(плувам от 2-3 седмици и отделно ходя 3 пъти в седмицата на лостове)? Насочил съм се към кре-алкин, вие как мислите?
Ям 4-5 пъти на ден, по неопределена програма.

Мнението беше редактирано от fqls на 17.02.09 17:52.

SE

17.02.09
19:47

Ако имаш средства добави протеин, БЦАА, витамини. Но на първо място си изгради добър хранителен режим за целта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1