Манов мед + Прашец

18.02.09
10:49

Привет нов съм във форума :) затова се извинявам ако не съм спазил някое от правилата ви  Занимавам се със спорт активно от 2 години и половина това ще рече бойни изкуства и фитнес, бягане общо взето наблягам повече на упражнения за издръжливост не държа толкова на сила и маса. От скоро минах на един вид хранене който не включва месо и малко ми понамаляха килограмите някаде четох че е добре за качване на мускулна маса да се яде манов мед смесен с пчелен прашец искам да попитам кога да го ям по колко и в какви количества малко бях скиптично настроен понеже начина ми на хранене е нискоенергиен тоест не ям никакво сладко но прочетох за меда и ми стана интересно . Моля някой да ми разясни повече по тази тема благодаря предварително :)

Медът е бър въглехидрат и няма нищо общо с белтъчините и директно към качване на ММ.Месо,Яйца,Млечни продукти+Ориз ,картофи,Овес са храни за качване на ММ,а не мед.Медът,ако е  истински е полезен и може да го използваш като бърз въглехидрат след тренировка или сутрин,но не и за да качваш от него.

18.02.09
19:38

Благодаря за съвета ще го имам в предвит :)

18.02.09
19:48

Между другото и аз съм срещал теории, че тази комбинация била подходяща за качване... Не знам дали ще качиш ММ или мазнини де, обаче съм го чувал от човек, сериозно занимаващ се с фитнес, който бил в застой, и точно тази комбинация го изкарала от застоя.... Малко от втора ръка информация, защото казвам какво съм чул, ама все пак... Човекът ако не се лъжа и химия е взимал... И все пак не мога да дам лично мнение...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1