Стак - CL+Gaspari

19.02.09
09:56

днес ми пристигнаха добавките:
CL - greenMAGnitude - 835gr
CL - white flood - 320tabs
CL - orange TRIad - 270tabs
Gaspari - Novedex XT - 2x60caps
имам и протеин на рефлекс (матрица) - peptide fusion- 4кг
смятам да направя “цикъл” за маса и нещата ги виждам така:
сутринта триад - 3табл
предиобед (около11:00) - доза протеин
преди тренировка (около18:00) - флууда
след тренировка - магнитуда+втората част от триада+аминки - около16-20гр
преди лягане - новедекса+протеин
храненето ми е на относително добро ниво
тренировки - смятам да са 5/седм . тренирам надвечер
имам няколко неясни неща и бих желал да чуя мнения
1.магнитуда - има 2 вида препоръки за приема му - как е най-добре - преди, след или преди и след тренировка
2.флууда - навсякъде го препоръчват само преди тренировка, обаче в нетренировъчни дни не трябва ли да се пие? всички бустъри, които съм пил досега се пият всеки ден.
3.новедекса - дозата е от 2 до 4 капс/ден. смятам да пия по 3 (средно положение някакво), но ако някой го е ползввал, бих желал да чуя мнение за дозата
за сведение - 39год; 82кг; около 5 год стаж

СБ

19.02.09
10:12

Много внимавай с NovedexXT. Този продукт както може да ти завиши либидото, така може и драстично да ти го занижи. В никакъв случай не взимай повече от 2 за целия ден. И почни с 1. Съдържа ATD като основна съставка, и много трябва да се внимава. Това е продукт най-вече за след цикъл с много тежки ароматизиращи препарати. Сам по себе си не е в никакъв случай за маса. Внимавай с него. При всеки е индивидуална дозата от ATD.

19.02.09
10:38

White Flood само в тренировъчни дни, GreenMag-a може да го разделиш дозата на две равни част, едната я взимаш с флоод-а преди тренировка, а друга след тренировка с протеина. Гриинмага го взимай всеки ден по 1 доза

19.02.09
11:00

Сила - благодаря за мнението - новедекса не го вземам за маса, а по-скоро като ароматазен инхибитор и евентуално повишаване на тест-а. ще почна с 1 за 4-5 дена и после по 2 преди сън
фреди - искаш да кажеш - не повече от 1 доза на ден? (за гриинмаг-а)
флууда явно ще е само преди тренировка

19.02.09
11:30

казано от FRANKO1 на 19.02.09, 11:00:

Сила - благодаря за мнението - новедекса не го вземам за маса, а по-скоро като ароматазен инхибитор и евентуално повишаване на тест-а. ще почна с 1 за 4-5 дена и после по 2 преди сън
фреди - искаш да кажеш - не повече от 1 доза на ден? (за гриинмаг-а)
флууда явно ще е само преди тренировка

Поне от това което знам, гриинмаг-а се взима по една доза всеки ден.

19.02.09
14:50

Добър стак си наредил! Само ако можеш да постнеш едно ревю на резултатите ще бъде много полезно!

19.02.09
16:44

в момента приемам МАГ-а с Супер пъмп и това което мога да ти кажа за МАГ-а е, че поне при мен дозите станаха двойни(по 2 на ден).Пробвах и с една в началото,но след 3 седмици преминах на 2-ве за ден,което доведе до очакваните резултати.По мое мнение найстина добър продукт с невероятни вкусови качества и аромат и не на последно място доборото му действие.

19.02.09
17:15

Какво е действието при теб от гриинмаг-а покачване на килограми или повече сила?

ГG

19.02.09
17:39

казано от Сила БГ на 19.02.09, 10:12:

Много внимавай с NovedexXT. Този продукт както може да ти завиши либидото, така може и драстично да ти го занижи. В никакъв случай не взимай повече от 2 за целия ден. И почни с 1. Съдържа ATD като основна съставка, и много трябва да се внимава. Това е продукт най-вече за след цикъл с много тежки ароматизиращи препарати. Сам по себе си не е в никакъв случай за маса. Внимавай с него. При всеки е индивидуална дозата от ATD.

Не е в никакъв случай за маса? Тук не съм съгласен! Цели 3 независими клинични изследвания показват, че Novedex XT увеличава естественият тестостерон с 600%, доказано е, че с негова помощ се качва чиста маса, сила и се намаляват мазнините.

Иначе за либидото си прав, затова и на новия етикет на продукта пише 2 капсули max! Продукта не е най-вече за PCT, макар, че е Post Cycle Therapy Powerhouse, повече го ползват в стакове за маса с натурални продукти! Дава чудесни резултати комбиниран с Halodrol Liquigels и е най-добрия продукт в категорията си!

19.02.09
17:50

специално ревю за стака не смятам да пиша, но ще отбелязвам всичко в дневника си, като смятам да почна малко по-подробно да го водя (вкл хранене и работни тежести). почвам в понеделник - 23.02
последно - почвам гриинмаг-а х 1 доза след трен.(може в последствие да вдигна дозата); флууда - 1доза преди трен. само; новедекс-а - 2капс преди лягане.
надявам се да докарам килограмите до към 85+
благодаря на всички включили се (това не означава, че не искам да чуя и други мнения) ;)

19.02.09
19:05

1. За Маг-а съм питал задъжително преди трен и в нетрен ден х1
2. Флуда само преди трен иначе няма за какво то си е азотно ама няма смисъл в нетрен
3. Триадата е по добре 3х2 до колкото знам отколкото 2х3

само нз що се предпочел таблетките на флуд-а пред тоя на прах?

Мнението беше редактирано от pockobg на 19.02.09 19:07.

19.02.09
20:18

шипинг, обем, удобство ;)
на етикета (и по сайтовете) пише 2х3 и затова така смятам да ги пия.
досега съм пил 3 азотни бустъра, на 3 различни фирми, и трите се пиеха и в нетренировъчни дни - затова се учудих за флууда

19.02.09
20:55

аз съм с подобен стак

CL Green MAG
CL Orange Triad
BSN Nitrix
BSN NO Xplode

Още не съм започнал да ги пия, скоро ще започна да тренирам за маса и ще ги почвам.
Триада не се ли взима наведнъж?
А за Гриин Маг-а трябва ли да има зареждащи дози или директно се започва от първия ден по 1 доза, в моя случай ще пия Експлоуда преди трен, а след Гриин Маг.

19.02.09
21:30

Според мен за триадата да ги пиеш 2х3 е все едно да пиеш 2х200гр протеин .... нема да се усвои напълно

21.02.09
10:20

При мен МАГ-а по скоро ми повиши силата, след около 6 седмици с двете добавки при не добър хранителен режим качих 5 кг.Визията ми се подобри ,което всъщност е същественото

СБ

21.02.09
10:24

Само да уточня, че за да има максимален ефект, Грийн Маг се взима по 2 дози всеки ден. Тук не става въпрос за по-бърза печалба, нито пък за пестене на продукта. Проста това е фективната доза. Предполагам, че и нашия приятел от Controlled Labs ще се съгласи (ние на 4 очи сме го коментирали това) ;-)

21.02.09
10:25

СИЛАБГ значи по 10гр на ден ли ?

А Триада е витаминен комплекс и някъде бях чел,че най-оптималния прием е 6Х1 хапче с всяко хранене.3Х2 също както и обратното/ :) Аз съм го пил 2Х3.

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 21.02.09 10:28.

СБ

21.02.09
10:29

Единичната доза е 10.4 грама така по спомен. От тях 5 грама е креатиновата матрица. На ден взимай по 2 дози - демек общо за деня 20.8 грама.

21.02.09
11:19

дозите преди и след тренировка ли?

21.02.09
11:41

казано от Сила БГ на 19.02.09, 10:12:

Много точно казано! Радвам се, да го прочета! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1