19.02.09
17:16
Чудя се дали някой от вас го е изполавал и какви са впечатленията ви ??? (AMERICAN STAMINA продукт на AMERICAN SPORTSNUTRITION)И евнтуално да даде информация колко време го използвал в каква доза и да сподели ефекта му в цифри.
казано от VoZ на 19.02.09, 17:16:
Чудя се дали някой от вас го е изполавал и какви са впечатленията ви ??? (AMERICAN STAMINA продукт на AMERICAN SPORTSNUTRITION)И евнтуално да даде информация колко време го използвал в каква доза и да сподели ефекта му в цифри.
В раздела с дистрибуторите май се обсъждаше този продукт.
19.02.09
19:00
И на мен ще ми е интересно да видя мнения за продукта защото мислех да го пробвам тоя месец вместо—>креатин монохидрат на boitech.
27.02.09
10:41
Аз съм го пробвал с добри впечетления останах, напомпва мускулите,тренира се лесно и се качват кг с него но не толкова колкото се очаква, има подобен ефект на No-Expolode но определено изостава в някоий качества.По добре си вземете No-Explode няма добавка с която да се сравни а и излиза по евтино от амеикан стамината
Мнението беше редактирано от Shtangataaa на 27.02.09 10:43.
27.02.09
14:42
Аз съм пил две опаковки и съм доволен от продукта . Качих сила и около 2 кг. маса за близо 2 месеца, както и 1.5-2 см в ръката, което не е никак малко за продукт на тази цена .
казано от Shtangataaa на 27.02.09, 10:41:
Аз съм го пробвал с добри впечетления останах, напомпва мускулите,тренира се лесно и се качват кг с него но не толкова колкото се очаква, има подобен ефект на No-Expolode но определено изостава в някоий качества.По добре си вземете No-Explode няма добавка с която да се сравни а и излиза по евтино от амеикан стамината
Как може да сравняваш Н.О. Експлоуд с Американ Стамина ?! :gulp:
27.02.09
16:27
Не ми се влиза в спор но Amerikan staminata е сходен продукт с No-xplode с тази разлика че No-Expolde е изцяло азотен бустер докато в стамината са добавени и въглехидрати и креатин.
27.02.09
17:39
казано от Shtangataaa на 27.02.09, 16:27:
Не ми се влиза в спор но Amerikan staminata е сходен продукт с No-xplode с тази разлика че No-Expolde е изцяло азотен бустер докато в стамината са добавени и въглехидрати и креатин.
Дрън-дрън. Като не ти се влиза в спор не говори глупости...
Колега, много наизуст говориш и то неверни неща. Когато не си запознат с дадени продукти или марки е по-добре да не се изказваш. Прочети малко повечко... пробвай този и онзи продукт и тогава споделяй мнение за да не подвеждаш останалите...
Как тогава ще обясниш, че в стамината има глутамин?Или сигурно си пробвал комбинация от Н.О. Експлоуд + глутамин ?
27.02.09
22:43
казано от Калоян Георгиев на 27.02.09, 18:28:
Колега, много наизуст говориш и то неверни неща. Когато не си запознат с дадени продукти или марки е по-добре да не се изказваш. Прочети малко повечко... пробвай този и онзи продукт и тогава споделяй мнение за да не подвеждаш останалите...
Става въпрос че и двете напомпват мускулите поради наличието на аргинин.Не ме разбирайте погрешно казвам че и двата продутка
са различни по съставки но водят до близки резултати.
Мнението беше редактирано от Shtangataaa на 27.02.09 23:41.