18.01.05
19:47
пичове кажете една стабилна системка с ретаболил и бионабол.Имам предвид как да ги зиам.10x
еми висок съм 170см на 18 години 58кг не съм тренирал много.Почвам спирам пак почвам пак спирам ама съм правил система.Обаче щото не съм сериозен и винаги ставам същиа какъвто съм почнал.Ама ся мисля вече да е сериозно и за тва искам да проам ретаболила,не че незнам как да го взимам ама искам да чуя и на други мнението.
Еми съветът ми е да не бързаш със стероидите , щом тренираш отскора , а ине си много редовен . Изтренирай се няколко месеца добре и тогава мисли за стероиди . Ако си решил на всяка цена да зобиш според мен една добра схема за прием на ретаболил би изглеждала горе-долу така :
1 сед. - 200 мг.
2 сед. - 150 мг.
3 сед. - 100 мг.
4 сед. - 50 мг.
5 сед. - 50 мг.
6 сед . -50 мг.
Надявам се занаеш какви протектори да ползваш по време и след цикъла .
Аве кажете няква системка с около 16 ретаболила и до 40мг бионабол.Направо ако можете ми напишете кои ден кое да взимам.10x
23.01.05
13:04
[quote author=“spike”] ...ся мисля вече да е сериозно и за тва искам да проам ретаболила,не че незнам как да го взимам ама искам да чуя и на други мнението.
Мразя да пиша такива поустове, но хората които почват сериозно фитнес не го правят със стероиди :evil: . Не искам да бъда лош пророк, но ако в началото почнеш със стероиди по нататъка като ги спреш няма да ти се тренира ( поради факта че ще си свикнал резултатите да се виждат в огледалото ), след което ще си станеш пак същия ( ако не и по зле ). И така като те гледам с тея 58 килограма... ако продължаваш да ядеш така за напред и медикаментите няма да те оправят.