10.01.09
21:49
Здравейте,може ли да ми помогнете да създам правилен хранителен режим защото в момента започнах цикълче за 2 месеца със следните добавки : size on,superpump250,novedex xt и x-factor.от всичко това ще изпия по 2 опаковки за 2та месеца.в момента ям предимно риба тон консерва в собствен сос- 2 на ден,яйчни белтъци -20 бр. разделени на 3-4 приема през деня,пилешко филе около 500 гр на ден,разделено на 2 приема,овесени ядки 150 гр-сутрин за закуска, извара около 200гр.на ден,ориз,картофи - в малко количество.Храната я приемам на около 5 пъти хранения на ден.Приемам протеин -суроватъчен - сутрин след ставане, и след тренировка,3-компонентен между хранене и преди лягане,също и гейнър 2 пъти на ден между храненията.Какво мислите за хранителния режим който спазвам.Целта ми е чиста мускулна маса,с възможно най-малко мазнини,защото и сега съм доста мазен.Висок съм 193 см,тежа 95 кг,ръка 44 см. Благодаря ви предварително!
Темата беше редактирана от Aleksandar Marinov на 10.01.09 21:50.
11.01.09
13:19
За какво то е Novedex-a?
11.01.09
14:54
казано от Красимир! на 11.01.09, 13:19:
За какво то е Novedex-a?
защото става перфектно когато x-factor,се комбинира с тестостеронов бустер,лятото бях комбинирал с activate extreme,сега го правя с novedex xt.
След цикъла какво ще взимаш?Четох ,че е добре да се взимат добавки за нормализиране на естественото производство на тестостерон от организма.Като такъв продукт предлагат този-ADVANCED PCT имали и други или си е повече реклама.
Мнението беше редактирано от ludmil на 20.02.09 17:22.
20.02.09
19:14
казано от ludmil на 20.02.09, 17:22:
След цикъла какво ще взимаш?Четох ,че е добре да се взимат добавки за нормализиране на естественото производство на тестостерон от организма.Като такъв продукт предлагат този-ADVANCED PCT имали и други или си е повече реклама.
Нищо няма да взимам след цикъла с Новедекс. От само себе си се нормализира производството на тестостерон в моя случай.