20.01.05
15:33
лица така и не ми казахте оригиналния сустанон или деката или умнадрена са наи добре за качване на маса кажете кои от тях комбинираики с бионабола ще качиш повече маса???
До колкото знам се комбинира с анвар,оксандролон,винстрол.Ама като гледам не си наясно така че недей да пробваш без професионално мнение по въпроса :x
лице тези препарати дето ги каза са повече за сила и релеф а аз искам маса ама нз кои от тези е наи добре за маса
Лице,може да се комбинира и с примобилан или ретаболил и още с няколко.Но,пак ти казвам че само те насочвам,щото гледам че не си много наясно.Допитай се до някой който разбира.Не гадай,и не си играй с тези неща :)
лице споко праил сам цикли с сустанон и бионабол а ако зема бионабол дека и сустанон ок ли е за маса ???
лице, братле, страшно лекомислено ми изглежда всичко... ако някой ти каже “да” без обоснования и т.н. или казвайки “бе правил съм, добре беше”, ти какво - ще го послушаш ли?
нензм на колко си години, но ако си решил да се тровиш, посвети 1 година поне на образоване по темата, събери максимално мнения, изчети максимално статии (дано знаеш english), намери си някой подходящ и компетентен лекар, под чието наблюдение да си, когато ги правиш тези самоубийства...
Арнолд ти нали си прител с М.Славов ? Вземи го питаи да ти ги разяси тия работи , че като гледам можеш да направиш някоя бела със здравето си :( :(
еми не е ок нали маса искаш
земи си TESTOSTERONE PROPIONATE
и метан или анадрол като те гледам и без тва не ти пука много наи добре вкараи анадрол 50
митко славов сичко ми е обеснил ама анадрол неща щтот ще ми ебе мамата искам бионабол до 55 мили и сустанон или дека искам да ми дадете насока в тези хаповеа
в сустанона има пропионат или специално от него се качва наи мноо
искам просто да кажете кои от тези хапове (дека или сустанон)комбинираики с бионабол ще кача наи мноо???/
Използвайте бутона промени ако искате да добавите нещо. Да не се повтаря!
Mr_Muskul
а така а ко мислиш за умнадрена тои ли е по хубав за маса или оригиналния сустанон???
21.01.05
12:13
аз пък мисля че с деката ще качи повече чиста муск. маса, не говоря за вода, която се задържа про ароматизацията на сустанона и бионабола...
Пък и с дека няма да са необходими антиестрогени... говоря за по време на цикъла...
аве лице ял сам през 3 часа чиста храна и сам бил на хап ама качвам малко ся почнах да ям през 2 часа чиста храна без да ходя на зала и да галтам нещо
ама не е ли по добре сустанон колкото само ама не е ли по добре сустанон колкото само пропионат за маса ???
не пропинат а CUPIONATE
Ако искате да промените нещо в съобщението си използвайте бутона промени. За последен път ви правя забележка, ще следват санкции.
Mr_Muskul
23.01.05
00:58
testosteron cypionate е много силна химия.Това е най-силният естер от тестостероните,има същите характеристики като testosteron propianat но последният се инжектира на 5 а циклопианата на 7 дни.
Мнооого силни андрогени и много голяма водна задръжка,силна ароматизация,при полжение че това не ти е първи цикъл ти трябват по големички дози.....откажи се много е опасно.Освен ако не направиш цикъл с дека ,а този тестостерон не го оставиш на една ампула седмично за да усилиш ефекта.Тоест на се отказваш от циклопианата и биеш по една доза от 50мг а пирамидата ти е на дека.Това ми се вижда сравнително добър вариант.
testosteron cypionate е най доброто за маса но както се казва трябва бая цикли да си направил за да стигнеш до него и анадрола и между другото това е един от най евтините варианти 1 ампула 200 мг е 8 лв
е колко пъти да ти казвам по добро е много ясно
това е едно от наи добрите за маса дуратест
оки лице ще го комбинирам с бионабол за маса а може ли с CUPIONATE и сустанон да бия ???
е лице ти ше ме убиеш то ше експлодираш от тестостерон ако вкара6 сустанон и дуратест
дуратест и бианабол пробваи за маса ше е екстра
добре де лице аз преди смятях да бия 2 сустанона на седмица ся мога ли да бия 1 сустанон и един CUPIONATE с бионабола?????
25.01.05
14:02
Прекалено много тестостерон ще ти насити бързо рецепторите.Както те посъветваха cypionate и бианабол.Но имай в предвид че водната задръжка ще е голяма и после бързо ще се отдуеш.Поради тази причина най добре според мен ще е ако правиш цикъл с тях да спреш бианабола към края на цикъла и да го замениш с по лека химия за да компенсираш рязката загуба на вода а после да спреш и циклопианата като последната седмица си само на лекия стероид.За добро въстановяване също трябва да помислиш.Има един вариант с който ми се струва най удачен креатин и HNB заедно имат синергичен ефект и ще задържиш(в случея запазиш) малко повече вода в тялото си.И за някой други неща трябва да помислиш за въстановяване, а да не забравяме и протекторите които задължително ще ти трябват по време на цикъла!!Това са силни андрогени и анаболи (циклопианата и бианабола) и нищо чудно да ходиш със сутиени после ако не вземеш мерки.
маи ще се откажа от купионата ще зема само бионабол до 55 милиграма и 10 инжекции сустанон ама ще ми кажете ли кви протектори да зема ????
Ами лице трябват ти протектори за черния дроб(карсил,лив 52 ,липовитан,есенциале,трансметил и тн.) и антиестрогени (тамоксифен,провирон,ориметен и др.) .
26.01.05
04:55
По добре е българския вариант на нолвадекс това е провирон разликата е в цената!Този препарат се взима по време на цикъла и след него,конкурира се с естрогена и намалява действието му.В същото време намалява и водната задръжка.По време на цикъла за черния дроб определено ще ти трябва карсил.Но само бианабол да ползваш при положение че си правил и други цикли с него...не ми се струва много удачно.Все пак незнам в какви дози си го ползвал но едва ли ефекта му ще е много силен.
Armitage малко си се пообъркал . Българският вариант на Нолвадекс е Тамоксифен , а Провирона е сувсем различен препарат .
Arnold щом смяташ да стигаш до 55мг. Бионабол ще ти трябват протектори за черния дроб и то яки. :wink:
Това е погрешно!
Тук съм писал по въпроса:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=34098#34098
[quote author=“Armitrage”]По добре е българския вариант на нолвадекс това е провирон разликата е в цената!Този препарат се взима по време на цикъла и след него,конкурира се с естрогена и намалява действието му.В същото време намалява и водната задръжка.По време на цикъла за черния дроб определено ще ти трябва карсил.Но само бианабол да ползваш при положение че си правил и други цикли с него...не ми се струва много удачно.Все пак незнам в какви дози си го ползвал но едва ли ефекта му ще е много силен.