Относно моята НВД

21.02.09
18:31

Здравейте.На 14 години съм,момче,висок съм 173 см и тежа 66 кг и половина.Определям се като мезо/мезо-ендо.Изготвям си НВД с цел орелефяване.Почти всичко от режима е взаимствано от темите на другите пичове,понеже не съм много на ти с изготвянето на храната.Белтъчини,Въглехидрати и Мазнини не ми се занимава да броя но ги докарвам горе голу 50-60% протеин и останалата част разпределена наравно с останалите 2,е като напиша режима ще видите дали е точно така :lol:

Закуска(закусвам от 6:35 до 7:00,тръгвам на училище) - 5 яйчни белтъка(без жълтък) + 1 купа овесени ядки с мляко(млякото е 0,1 или 1,5).Не знам колко грама овес,пълня купата.Около 80-100 грама + 2 хапа витамини на NOW

Втора закуска(от 9:40 до 10:00,голямо междучасие в училище) - Купих си Blender Bottle(поръчах си го,сега го чакам) и ще си правя шейк около 100 грама извара с вода и сол,ако не ми понася ще слагам и някакъв подсладител + 40-50 грама орехи

Обяд(от 13:30 до 14:00,у нас) - Пилешко месо(чисто или със зеленчукова супа) 150/200 гр. + Салатка зеле моркови със зехтин

Следобедна закуска(16:00,1 час преди тренировка) - същото като Втората закуска + 2 хапа Ацетил Л карнитин

След тренировка - 1 доза мед + 1 банан + същия “изварев” шейк

Вечеря - Пилешко месо(чисто или със зеленчукова супа) 150/200 гр.

Преди лягане - 2 хапчета Ацетил Л - Карнитин (не обичам извара преди сън,а и не мисля че е необходимо)

Въпроси:
-Ако ям всеки ден по 5 белтъка,ще имам ли проблем(бъбречен или какъвто и да е)?Говорим за добре сварени белтъци,от прясни яйца.
-Как е шейка с изварата,струва ли :lol: Нямам намерение да давам пари за протеин,мисля че това може да го замести,срещу 2лв/кг.
-Съвместим ли е карнитина заедно с шейка преди тренировка?
-Като цяло как е режима,ето пак данните ми : |Момче|14 години|173 см|66.5 кг|мезо/мезо-ендо(или както там беше)| Къртя яко в залата,не искам маса а релеф.Правя горе долу микс тренировки и за маса и за релеф,но по приспада към второто,така че този режим трябва да е за релеф.Хаха съжелявам че го повторих 100 пъти,ама се “подсигурявам” :lol:

Темата беше редактирана от pHr34K на 21.02.09 18:32.

21.02.09
20:59

Ако ям всеки ден по 5 белтъка

Не, нищо няма да ти стане. Аз ям по 10-18 дневно и нищо ми няма.

21.02.09
21:20

Малък си за НВД.
173см на 66,5кг...Какво ще чистиш ?

SE

21.02.09
21:37

Според мен си малък за всякакви режими, много ти е рано още. Организма ти расте и не трябва да го подлагаш на такива лишения..
Ако сега тренираш здраво за маса с базови упражнения и здраво хранене ще си много по-доволен!
Какво ще орефеляваш на тея 66 кг.. манекен ли ще ставаш?! :)

22.02.09
07:58

Ами преценил съм че има какво да чистя.Не много 2-3 килограма да сваля и да намаля процента на подкожните мазнини,защото имам плочки(усещам ги как са твърди) обаче не ги виждам,защото има мазно.А за масата - от 5 месеца тренирам фитнес,може и тъпо да звучи обаче за годините ми съм натрупал добра маса и повече не ми трябва(това ми е личното мнение).Хех то не че има голямата философия за едното или другото,аз си тренирам и си правя нормално упражненията,пък и масата и релефа да растат :lol: Просто искам да си “изрисувам” тялото,да излгежда по-красиво,орелефено.Винаги така съм виждал нещата,и това е моята гледна точка ;) Та относно режима - как е?Аз по принцип си ям горе-долу така,като изключим тоя шейк и че не ям след тренировка,но кат’ доиде шейкъра почвам.

22.02.09
18:20

Е никой ли :(

22.02.09
18:41

Пич, просто си промени малко начина на тренировка и за 2-3 месеца няма да ти се вярва какви резултати ще си постигнал. Увеличи малко повторенията, намали почивката между серийте. НВД е нещо крайно - първо си 66 килограма, второ - на 14 години си.
Освен това с една неправилно проведена НВД всичките 5-6 месеца в залата ще отидат на вятъра, защото ще загубиш основно натрупаната мускулна маса.

Защо 90% от хората смятат, че НВД е единственият начин за каквото и да било.

23.02.09
17:40

Ами ок да не е НВД но искам да следвам някакъв добър режим на хранене.Горе долу спазвам тоя които написах по-горе,или трябва нещо различно?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1