18.02.09
16:26
Здравейте ! След 3 месеца завършвам .. и се опитвам малко от малко да се вкарам във вид ... Искам главно от корема да сваля, но и краката са ми доста големи .. Всеки ден правя коремни преси .. тичам .. и тук е 1вия въпрос - Кое е по-добре за сваляне на килограми .. пътеката във фитнеса или тичането (в моя случай на стадиона) ... Купих си от тези колани за корема - Тук! ... и мисля да си взема от тези костюмите ... найлоновите .. Тук! ... Да взимам ли някакви добавки ?! - Л-карнитин или нещо от сорта ?
18.02.09
16:46
аз съм винаги за бягането на открито , дали парк дали стадион понеже не си затворен на едно място като на пътеката а и за бягане ти трябват добре проветрени места :)Аз съм на мнението ,че от много коремни преси файда няма е има но най-много си докараш някоя травма на кръста :) За сваляне на корем ти трябва аеробни тренировки такива като бягането .Но само с бягане трудно би станало трябва да имаш и много правилен режим на хранене да забравиш сладкото ,тестените продукти ,всички газирани напитки,алкохола да ограничиш понеже е доста калоричен, не яж късно вечер , и хрането да ти бъде малко на повече повторения :) А относно тези колани къде ги рекламират незнам дали това помага изобщо не съм имал такова чудо незная :) но бягането е добро за сваляне ,обаче идва проблема с мускулната маса понеже бягането сваля повече мускулна маса от колкото мазнини,за това може да караш на веларгометър като по този начин ще намалиш риска и от контузии в стави и прочия :) И най важното, е че когато бягаш до 18 тата минута изгаряш това което си ял през деня след 18 минута сваляш мазнините за това около 25 -30 мин средно бягане е добре което с времето може да дигаш като темпо и скорост :)
Мнението беше редактирано от Todor Dimitrov на 18.02.09 16:47.
Съвета ми е:ако ходиш на фитнес ВЕЛОТО е добър вариянт-по-малко ММ ще загубиш,ако искаш пък може и в парковете.Може да си вземеш Л-Карнитин.Гледай 3-4 преди лягане да не ядеш въглехидрати.Тестени ядения,газирано,сладко можеш да ги намалиш до минимум-потчи “0”.Хранителния ти режим е от решаващо желание..
18.02.09
17:22
Еми забравих да дооточна, че имам вкъщи велоергометър ... а как да бъде .. в смисал на обяд тичам - вечер на велото .. или 1 ден тичане .. 1 вело ?! .. а за Л-карнитина ... бихте ли ми препоръчали нещо ефикасно .. и достъпно за джоба ... Благодаря предварително :)
относно тичането, естествено че по стадион, парк , гора е МНОГОООООООО по - добре да бягаш от колкото тия пътеки.. на пътеката дишаш потта на всички в фитнеса...
казано от Миsh0 на 21.02.09, 09:21:
относно тичането, естествено че по стадион, парк , гора е МНОГОООООООО по - добре да бягаш от колкото тия пътеки.. на пътеката дишаш потта на всички в фитнеса...
Доста крайно изказване...
22.02.09
11:50
Вече 2ри ден карам велото около по 30 мин ... държа скорост около 30-35 км/ч .. нормално ли е или е малко ?!