Въпроси...

BR

22.01.05
17:55

Значи аз сам на 16 годинки, 175см и само 52 килограмааааа. Тай че помощт. Проблемът при мене е, как да го обясня, имам някакво определено тегло, да кажем 51 кг и веднъж ги качих до 55 ама за 2 седмици си заминаха 4 килограма. Проблемът ми е че много бързо свалям... :)

Та да ви питам какви хранителни добавки да взимам за да ги кача тея килограми, освен всекидневното ядене. От 1 седмица сам на 4-5 ядения на ден и има напредак, цял килограм! :)

Та ако може да кажете кви хранителни добавки да взимам и към тях да сложите цените им. Ще ви помоля да кажете там най-евтините, щото немам много големи финансови възможности... :)

22.01.05
18:21

штом си свалил 4 килограма за 2 седмици има6 доста бурз метаболизъм трябва да се храниш през 3 часа някъде 5-6 пъти на ден като примерно 2 от ьраненията ги заместш с протеинов шеик.тои може да е на биогейм 84% струва 8,50 има го във всяка аптека. и ще ти стига за около 5-7 дни зависи какви дози приемаш.Еми тва  :wink:

22.01.05
18:34

ей тия добавки бе.. :) щом си качил за 1 седмица 1 кило само с манджа значи може и без добавки :wink: отделен е въпроса че евтиното понякога излиза скъпо.щом си с бърз метаболизъм да не ти пука яж много,тренираи здраво и резултатите няма да закъснеят 8) успех!

BR

22.01.05
18:55

значи с протеинов шейк...
добре де, ама тва като си го купя по колко тряа да пия на ден и колко време трябва да се пие?

ПС: тва за манджата, верно е, обаче и супер бързо ги свалям тия кила, както казах и по-горе... :)

22.01.05
20:54

първо 3 чаени лъжици на гладно сутрин и 3 лъжици преди и след тренировка то в протеина на биогейм има и мерителни лъжици.горе долу по три лъжици се пада една доза :wink:

22.01.05
23:52

а ве един въпрос извън темата ... за мерителните лъжици колко треба да ги пълна малко или колкото има миасто .. разбрахте ме нали :)

23.01.05
00:13

една супена лъжица с връх е приблизително 15 гр.прави си сметка 8)

23.01.05
00:37

да тва ми е ястно въпроса ми е колко трябва да я напълня .. на какво викаж с връх ( колкото може да побере ли ) ...

23.01.05
00:52

докато почне да прелива отстрани :D

23.01.05
00:57

хихи мноо мерси :) ти си ми отговаряж навсякаде :)

BR

23.01.05
16:29

Благодаря ви за отговорите :)
Утре ще си го купя, пък да видим, дано стане :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1