23.02.09
15:17
Така значи от някаде месец проучвам тренировки , видове изпълнения на упражнения , като от 2 седмици посещавам залата по 3 пъти . С оглед на отзивите който чета , хранителният режим е по - голямата тънкост по пътя на развитото тяло , затова ще помоля , ако някой се наеме да ми каже за мойте килограми/височина/години/опит , които са въответно 94/190/21/2 седмици , в какъв грамаж да са дневните приеми на храна . Знам че има безброй теми относно това и на някой може и да му се стори банално , но хайде да не сме егоисти , ако можех да се оправя сам - да съм го направил :) В момент тренировъчната ми програма е тази http://www.bb-team.org/workout/1291/ , като храните който приемам са съответно : за закуска овесени ядки с банан , преди тренировна суроватъчен протеин , след това пак + банан , 2 часа по-късно около обяд пиле с ориз или риба със салата или пилешка паржола , около 16-17 часа 200 грама извара с зеленчуци и около 20:00 като последно хранене нещо леко от сорта на салата или ориз със зеленчуци 200-300 грама , освен това пия някакви витамини на обяд и дневния ми прием на вода е около 2 литра .
Стремежът ми е да не съм не повече от 90-95 килограма . но мазнините , който имам в момент в областа на корема , задника , получени от застоял начин на живот в последно време , да се “преместят” на някой други места под формата на ММ(вече и използвам някой съкращения от фитнес терминологията ;) )
Ще съм ви много благодарен , ако коментирате , критикувате или помогнете да поправя грешките , и да вървя прогресивно напред
Поздрави
Мазнините няма как да ги преместиш а трябва да ги свалиш ;), а за хр режим ако смяташ да качваш маса ти е малко яденето,но ако искаш да подържаш сегашното си тегло би трябвало да ти стига.Ориентировачно ако си в период на качване ти трябв 2-3гр протеин на кг тегло и около 40 калории съответно за въглехидратите обаче нямам идея как са.
Да това е другото нещо - как ще е по добре да сваля 10-15 килограма (мазнини) и след това да почна да дигам чисто до 90-95 или да си карам както съм сега