22.02.08
12:33
Някой ползвал ли е този продукт.Това е азотен боустер на biotech usa. Не ми вдъхна доверие много като го разопаковах. ИНтересното беше ,че прашинките подскачаха ахахха . Като живи са ... Има ли някой който го е ползвал ... казаха ми , че е подобен на shok therapy на universal, ..като се разтвори става като лимонада и не оставя никаква утайка на дъното освен някакви зелени малки (които навярно са зелен чай)
Ето и линк http://www.vit-shop.co.uk/store/p/1027/1/Biotech-Nitrox-Therapy-Lemon-and-Lime-500g.html
Аз вземам Nitrox от почти месец ем резултати огромни невиждам , но енергия има определено . Това което казваш че се мърда като го отвориш са фино изработените влакна . Те са толкос финни, че мърдат се благодарение на натръпаната енергия около пръстите ти. Хич да не е мн по доволен съм от едина друга добавка Cre-Anabol . След като свършиш Nitox therapy пробвай я . Разклонена верига , тройна креатинова матрица . МН ДОБРЕ СЕ УСЕЩА ! ТА ТОВА Е !
28.02.08
11:53
ако с пластмасова лъжица бъркаш, от статичното електричество е да знаеш :)
със суроватъчен протеин пак става - подскача ;)
05.03.08
10:46
Мерси мн за отговорите. И аз сега вече стана известно време го взимам , но наистина усещам напомпване по време на тренировки. Мислех си за No explode, не знам ефекта дали няма да е подобен...
19.02.09
12:05
Написах в гугъл името на продукта и попаднах на тази тема виждам че е стара, но ще използвам за да питам правилно ли съм разбрал как се приема: сутрин веднага след ставане 20грама се слагат в студена вода и се пие а в тренировъчен ден 25-30 минути преди тренировката? :)
22.02.09
12:36
Правилно си разбрал 30 минути преди тренировка, но 1 час преди това е хубаво да не си ял нищо. Ако трнираш 4 пъти в седмицата или повече, не е нужно според мен докато почиваш да го взимаш.
23.02.09
19:39
Аз по принцип ям ориз, но веднага след него нитрокса, значи вече няма да ям нищо 1 час преди това ясно или ще ям ориза после ще чакам 1 час и тогава нитрокса и след още половин час тренировката :) t