23.02.09
16:10
Здравейте!След дълго питане за хранителен режим за покачване на маса,един потребител тук ми помогна(FRANKO1 благодаря)и състави една малка програма.Искам да я видите и да кажете какво още мога да добавя или махна:
7:00-Кофичка кисело мляко-може с него малко мюсли или две три филийки хляб нещо като попара :)
10:05 голямото междучастие в училище-100-150 грама бадеми орехи и някои плод.
12:30-13:00-час час и половина преди фитне-аз ходя на фитнес веднага след даскало,а ето и яденето-2 сандвича с пилешко филе(за момента няма)затова с по една свинска пържола ;) и по 2 яица на очи или варени,както доиде.
15:30-16:00-край на тренировките време за ядене,тука ми е проблема само ако може да ми кажете тука какво да ям нещо леко,ама да ме зареди с енергия.
20:00-20:30-вечерям-тука нямам кой зане какво ядене на мръвки салати плодове и зеленчуци,абе ядене като хората.
Е това е,само вижте какво мога да добавя към това което съм написал,ще съм ви много благодарен ако кажете нещичко за периода 15:30-16:00 някой съвет!
След тренировка - мед и яйчни белтъци (10тина) ...
Вечер не яж плодове.
П.П И не знам защо всички закусвате с кисело мляко .... По добре си направи закуска от яйца и овесени ядки и не се занимавай с млякото ...
Ползвай и ориз картофи ... като цяло са ти малко въглехидратите ... и когато си на училище по добре и вземи един протеинов бар, ако не ти се мъкнат кутии с храна.
Мнението беше редактирано от tonu на 23.02.09 16:51.
казано от tonu на 23.02.09, 16:46:
П.П И не знам защо всички закусвате с кисело мляко .... По добре си направи закуска от яйца и овесени ядки и не се занимавай с млякото ...
!!!
и когато си на училище по добре и вземи един протеинов бар, ако не ти се мъкнат кутии с храна.
Или дозичка протеин/гейнер :)
Мнението беше редактирано от Владимир на 23.02.09 17:34.
След тренировка - мед и яйчни белтъци (10тина) ...
Вечер не яж плодове.
Ползвай и ориз картофи ... като цяло са ти малко въглехидратите ... и когато си на училище по добре и вземи един протеинов бар, ако не ти се мъкнат кутии с храна.
Обясни за непросветените как точно да изям 10 белтъка..сурови не е оферта....
казано от korpusito на 23.02.09, 19:52:
[
Обясни за непросветените как точно да изям 10 белтъка..сурови не е оферта....
Аз проблем не виждам да изям и 20 белтъка?Освен,че ще ме боли за жълтъците.Това,че ти не можеш да ги изядеш,не значи,че и другите са така!
Първо никъде не съм казвал че белтъците са сурови и не виждам проблем да ги схруска след трен ;)
23.02.09
22:57
На някои не са им вкусни просто белтъците. Както на мен, например. Което не означава, че не стискам зъби и не ги ям де :)
27.02.09
18:32
казано от amann на 23.02.09, 16:10:
Здравейте!След дълго питане за хранителен режим за покачване на маса,един потребител тук ми помогна(FRANKO1 благодаря)и състави една малка програма.Искам да я видите и да кажете какво още мога да добавя или махна:
7:00-Кофичка кисело мляко-може с него малко мюсли или две три филийки хляб нещо като попара :)
10:05 голямото междучастие в училище-100-150 грама бадеми орехи и някои плод.
12:30-13:00-час час и половина преди фитне-аз ходя на фитнес веднага след даскало,а ето и яденето-2 сандвича с пилешко филе(за момента няма)затова с по една свинска пържола ;) и по 2 яица на очи или варени,както доиде.
15:30-16:00-край на тренировките време за ядене,тука ми е проблема само ако може да ми кажете тука какво да ям нещо леко,ама да ме зареди с енергия.
20:00-20:30-вечерям-тука нямам кой зане какво ядене на мръвки салати плодове и зеленчуци,абе ядене като хората.
Е това е,само вижте какво мога да добавя към това което съм написал,ще съм ви много благодарен ако кажете нещичко за периода 15:30-16:00 някой съвет!
“сандви4” спри тестото :) “свинска пържола” избягваи ги ! замести я със пилешка или телешка,яицата ги яж след тренировка,заради гликогена!премести си пилешкото за ве4еря а плодовете след тренировка,замести плодовете късно ве4ерта със казеин/извара.Преди тренировка яж въглехидрати:Ориз,Варени Картофи,Мед(но не прекаляваи 1.2 супени).Енергията ти трябва преди тренировка,а не след нея.Да 10тина яица след тренировка ще са ти напълно достатъ4ни,10белтъка 2,3 жълтъка+ подправки някви + извара :)