Моля за съвет ...

25.02.09
20:04

Здравейте съвфорумци,от доста време не съм влизал тук,но сега искам да се посъветвам с вас. :)
Та от доста време имам проблем с акнето,какви ли не мазила съм ползвал,лосиони и други илачи с външно приложение, пъпките се махат за извесно време и пак се появяват.
Но сега дерматолога ми каза,че за да се изчистя напълно от този проблем,трябва да приемам антибиотика Тетрациклин в продължение на месец и половина и гарантира,че от акнето няма да има и помен. :)
Но аз сега се колебая дали да започна да пия антибиотик при положение,че не съм болен .... И как ще ми повлиае на тренировките,възстановяването,разтежа ....
Някой,ако е имал същия проблем или знае нещо повече по темата,го моля да сподели,ще му бъда много благодарен.
Благодаря предварително !!! ПОЗДРАВИ !

25.02.09
22:21

Имаше некъв пич у форума си спомням цял сайт си беше направил за ‘борбата с акнето’, ама кой беше тоя чиляк...дано прочете темата ;)
Иначе аз лично не те съветвам да вземаш антибиотика. Колкото и наивно да звучи за мен единственото трайно решение против акнето се оказа бирената мая.
ПП. Зависи и каква е причината за акнето ти де. Едно е да е от много сладко, друго е да е от стероиди...

Мнението беше редактирано от ozo на 25.02.09 22:25.

Този ще да е. :)

TB

26.02.09
07:07

Месец и половина антибиотик?
Звучи ми абсурдно.
Скоро гледах някакъв филм за лекари, които предписват антибиотици за щяло и нещяло.
Консултирай се с друг дерматолог или опитай козметични процедури, например:
http://www.medefect.com/main.php?p=procedures&procedureId=5

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1