Диета и Трнировъчна програма

24.02.09
19:10

Здравейте искам да помоля ако някой има желание да ми помогне и да ми каже добра диета и програма за релеф.
Значи аз съм на 17г. и тежа към 90кг (което си е доста) тренирам фитнес любителски от около година и половина и дойде време да се стегна за това ако можете да ми кажете подходяща програма и диета ще съм много благодарен.
Извинявам се ако на темата мястото и не е тук но съм нов :) .

Благодаря предварително за помощта!

24.02.09
22:48

братле като си нов!
1. разгледаи саита има хиляди теми за отслабване, как се прави НВД и програми
2. Избираш си 1 тренировка  и си съставяш меню за диетата според твоите финансови възможности.
3. написваш ги тука и ние си даваме мнението и оттам нататък ти преценяваш какво да правиш.

Моето мнение че си на 17 години и в тази възраст си организма си иска ядене,така че не се лишаваи много.МОже да спреш употребата на захарните изделия и тестените(баници,кифли) те само ти пречат.Хапваи си разнообразно тренирай си и ще се оправиш.

25.02.09
18:42

Значи аз правех следния “хранителен режим” : мазно сведох до минимум, след 8ч. никакво ядене, хляб около 1-2 филии на седмица и малко храна за един ден и за около 3 седмици свалих 6-7 килограма, бярно че имаше ефект но не ми се нрави защото аз ограничавах яденето много.
А като програма правя следното:

3 дни в седмицата

Първи ден: гърди, ртицепс
лежанка
полу лег
флайс

трицепсово разгъване на горен скрипец
дигане с дъмбел зад врат
френска преса

Ден бтори: груб, бицепс

дърпане на скрипец пред врат
дурпане на долен скрипец
гребане с дъмбел (сменям ог понякога)

сгъване прав с дъмбели (знам го като чукове)
прав с лост
скотова преса
концентрично

Трети ден: крака, рамо

раменни преси
разгъване с дъмбели встрани
повдигане на лост до брадата

лег преса
бедрено разгъване
бедрено сгъване
повдигане на пръсти от седеж

ако това е добра програма супер ако има какво да се желае моля кажете за да не правя глупости :)

26.02.09
10:50

значи цялата ми идея е да стана към 80 килограма висок съм около 180 мм понеже четох тема за това че като отслабвам теглото изяжда и мускълите искам да питам как мога да сваля тея 10 кг и да си направя един стабилен релеф без да изгарям много мускъли. за това пускам тема защото четох доста теми и малко се обърках и не искам да си казвам мнението а да разбера кое ще ми помогне да постигна желания ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1