26.02.09
12:13
Здрасти на всички първо :)
Значи четох доста теми и горе долу се насочих но все пак искам малко помощ, ако може. Висока съм 170 см, тежа 64 кг. Имам тренировъчен режим и диета които горе долу спазвам. Проблема при мен е че ми е генетично заложено да имам повече мускулна маса и имам доста мускулести бедра (а като тренирам и ям повече протеин става по - лошо). Сега съм решила сериозно да се захващам и затова ви моля да ми препоръчате някакви ДОСТАТЪЧНО силни добавки, които да ми помогнат в чистенето. Свалям страшно трудно (може би именно заради тези мускули и бавен метаболизъм). Имам да свалям около 11 кг. Искам да стане по възможност до юни... значи за около 3 месеца. Не смятам, че е невъзможно, но знам ли?
Готова съм да взимам фет бърнер, ел карнитин и каквото още трябва заедно. Готова съм да направя каквото трябва, само ми дайте идеи, че съм отчаяна вече. На 19 години съм иначе. Принципно нямам особено бърз метаболизъм, въпреки че от години си ям достатъчно месо (всеки ден общо взето). Целта ми като цяло е да направя тяло, като това на аватара. 8-) Затова всички идеи са добре дошли, силно се надявам да се отзовете.
Темата беше редактирана от c0m3w1thm3 на 26.02.09 12:14.
26.02.09
12:17
казано от c0m3w1thm3 на 26.02.09, 12:13:
Значи четох доста теми и горе долу се насочих но все пак искам малко помощ, ако може. Висока съм 170 см, тежа 64 кг. Имам тренировъчен режим и диета които горе долу спазвам. Проблема при мен е че ми е генетично заложено да имам повече мускулна маса и имам доста мускулести бедра (а като тренирам и ям повече протеин става по - лошо). Сега съм решила сериозно да се захващам и затова ви моля да ми препоръчате някакви ДОСТАТЪЧНО силни добавки, които да ми помогнат в чистенето. Свалям страшно трудно (може би именно заради тези мускули и бавен метаболизъм). Имам да свалям около 11 кг. Искам да стане по възможност до юни... значи за около 3 месеца. Не смятам, че е невъзможно, но знам ли?Готова съм да взимам фет бърнер, ел карнитин и каквото още трябва заедно. Готова съм да направя каквото трябва, само ми дайте идеи, че съм отчаяна вече. На 19 години съм иначе. Принципно нямам особено бърз метаболизъм, въпреки че от години си ям достатъчно месо (всеки ден общо взето). Целта ми като цяло е да направя тяло, като това на аватара. 8-) Затова всички идеи са добре дошли, силно се надявам да се отзовете.
Пиши на лична. Каквото мога ще помгна!
26.02.09
13:04
Многото мускули по никакъв начин не ти пречат на чистенето, дори напротив ...
Има много изписани статии за ускоряване на метаболизма ...
Задай някакви конкретни въпроси на които искаш да ти бъде отговорено, така не виждам какви съвети могат да ти бъдат дадени ...
“имам тренировъчен режим и диета, които горе спазвам” - какви са, какво спазваш, какво не спазваш, защо не го спазваш ...
26.02.09
13:10
Ами конкретните ми въпроси бяха за добавките.. какви ще ми препоръчате?
26.02.09
20:28
хм никой ли няма да ми препоръча нещо хайде де помагайте :(
27.02.09
07:39
казано от c0m3w1thm3 на 26.02.09, 12:13:
Значи четох доста теми и горе долу се насочих но все пак искам малко помощ, ако може. Висока съм 170 см, тежа 64 кг. Имам тренировъчен режим и диета които горе долу спазвам. Проблема при мен е че ми е генетично заложено да имам повече мускулна маса и имам доста мускулести бедра (а като тренирам и ям повече протеин става по - лошо). Сега съм решила сериозно да се захващам и затова ви моля да ми препоръчате някакви ДОСТАТЪЧНО силни добавки, които да ми помогнат в чистенето. Свалям страшно трудно (може би именно заради тези мускули и бавен метаболизъм). Имам да свалям около 11 кг. Искам да стане по възможност до юни... значи за около 3 месеца. Не смятам, че е невъзможно, но знам ли?Готова съм да взимам фет бърнер, ел карнитин и каквото още трябва заедно. Готова съм да направя каквото трябва, само ми дайте идеи, че съм отчаяна вече. На 19 години съм иначе. Принципно нямам особено бърз метаболизъм, въпреки че от години си ям достатъчно месо (всеки ден общо взето). Целта ми като цяло е да направя тяло, като това на аватара. 8-) Затова всички идеи са добре дошли, силно се надявам да се отзовете.
Видях, че си писала на лична. В момента съм в скайпа. Ако желаеш... в близкия 1 час - драсни.
Сега е 09:40.
27.02.09
09:02
Ако нямаш проблем с финансите ще ти препоръчам една добра комбинация. Взимаш си течен л-карнитин,л-карнитин(гел),Body fibro fuel и едно Xenadrine Super Hardcore.В тренировачни дни пиеш л-карнитина сутрин-20мл,преди тренировка-20мл.,и преди сън-10мл.сутринта заедно с л-карнитина взимаш 2-капсули Xenadrine Super Hardcore а гела го мажеш всяка сутрин и всяка вечер,само на проблемните зони.Преди вечерното ти ядене,разтваряш 30-грама от Body fibro fuel с малко количество топла вода бъркаш го до като не се получи гъста каша,след като го изядеш изпиваш веднага една чаша вода(200мл.) по добре ще е ако след това не ядеш,но и да хапнеш нее голям проблем.А когато не си на тренировка всичко се пие както си е с изключение на течния л-карнитин който тогава го взимаш сутрин-20мл. следобяд към 3-часа още 10 мл. и преди сън-10мл.
Това е ,Успех!