26.02.09
14:38
Взех си опаковка Американ Уей на АСН и нямаше предпазно листче между капачката и кутията, както е нормално да има. Знам че има и други подобни теми, но въпроса ми е някой ако си е взимал от развасовките 1360гр. Американ Уей да каже до къде е нормално да е пълна кутията? Защото в моята има протеин само до средата. Може просто самите кутии да са по-големи, както на други суплементи, но да попитам все пак :)
Попринцип на кутиите на американските протеини пише, че се продават според грамажа, не според обема.
Не знам доколко те задоволява този отговор, но аз видя ли, че няма предпазно листче бих отишъл в магазина за да направя рекламация!
Аз три пъти съм си взимал Американ Уей и на трите кутии нямаше ! Имало и такива кутии ми обясняваха от 10 една или две били без ама нямало нищо нередно . Количеството си беше мисля 3 либри и наистина стой малко над средата на кутията , но дали е това кактото трябва ? Поне за мен да не съм попаднал на кутия с предпазна лента няколко пъти си е съмнително .
Хмм аз преди две седмици за първи път си взех от този протеин да го пробвам и си имаше такава лента.Само че друго се очудих-защо няма вътре мерителна лъжица... :roll:
предпазно листче няма но мерителна лъжица 100% има просто разрови с някаква друга лъжица и ще я намериш
Хахаха и ко заровили ли са ми я гадовете е? :bug: Ще проверя....
PS: Туко що проверих-да наистина са ми я сложили на дъното...Благодаря за съвета. :)
Мнението беше редактирано от Изтрит на 26.02.09 18:42.
Нали си ти е бил запечатан протеина? Предполагам, че не е като да си отвиеш капачката и си гребнеш свободно :) Аз до сега никога не съм купувал протеин, който да е пълен догоре. Винаги е до малко над половината. Ако имаш притеснения, хващаш мерителната лъжица и броиш дозите като пресипваш в друг съд.
26.02.09
19:26
Винаги слагат големи опаковки, за да изглежда повече количеството....
Пробвай на някой магазинерски кантар и виж колко тежи.То по притеснително е да няма друг протеин в кутията :) .В кутиите на протеините които съм взимал винаги е имало доста празен обем и именно заради празния обем мерителните лъжици се зариват при лашкане и не стоят винаги отгоре.
26.02.09
19:36
И при мен когато пих малката разфасовка ASN го нямаше картончето, но беше запечатано с лента . При голямата кофа механизмът е съвсем друг и няма как дса се получат нередности, въпреки че веднъж открих една бяла нишка в протеина и малко парче хартия .
26.02.09
19:37
казано от Георги Николаев на 26.02.09, 19:26:
Винаги слагат големи опаковки, за да изглежда повече количеството....
Миии, не:) Кутиите са стандартни. Направени са така че да влизат и по-големи и по-малки грамажи.
Не знам кой измисли термина “защитно” фолио, но картончето има една единствена функция - да уплътнява капачката.
Ако някой мисли нещо различно, да драсне едно писмо на производителя.
Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 26.02.09 19:40.
Защо ли съм си изградил представа, че ASN не си гледат много много работата.
Едно такова нехайство таи от техните кутии, че ме отвращават!
Някой намерил картон, друг намерил пластмасови нишки, трети кой знае още какъв неидентифициран предмет...
Мнението беше редактирано от LttS на 26.02.09 19:42.
26.02.09
19:45
казано от LttS на 26.02.09, 19:39:
Защо ли съм си изградил представа, че ASN не си гледат много много работата.
Едно такова нехайство таи от техните кутии, че ме отвращават!
“Отвращават”?:)))) Много интересен подбор на думи. Да те успокоя, до няколко седмици, ще сменят опаковките и цялата визия и се надявам че няма да те отвращават. Иначе нехайство имаше до сега само по отношение на маркитинга, просто защото нямаха такъв отдел. Но това не им пречи вече повече от 15 години да имат успешен продукт.
“Разни хора, разни идеали!”
Аз лично обичам перфекционизма и затова се доверявам на марка, която го е доказала! ;)
На ASN мога да пожелая само да се развиват, защото колкото повече конкуренция, толкова по-добре за нас, потребителите.
26.02.09
19:57
Но въпреки това протеина е много добър за цената си . В малката опаковка когато я пих не попаднах на такива “отпадъци” .
Абе Вальо колкото и да ги защитаваш наистина си е малко странно . Щом всички слагат това защитно картонче явно има защо, но определено с това че вкара Nutra Force изкупва изцяло “вината” ти :) Така де за какво да си купувам 3 либри ASN за 63 лева като мога да си взема 5 либри за 87 лева и то с повече протеин в доза и без вългехидрати
26.02.09
21:25
казано от target на 26.02.09, 21:09:
Абе Вальо колкото и да ги защитаваш наистина си е малко странно . Щом всички слагат това защитно картонче явно има защо, но определено с това че вкара Nutra Force изкупва изцяло “вината” ти :) Така де за какво да си купувам 3 либри ASN за 63 лева като мога да си взема 5 либри за 87 лева и то с повече протеин в доза и без вългехидрати
Ами почувствах се длъжен да се включа, защото за качеството никой няма да каже нещо лошо, а всички се хващат с опаковката.
Да, най-евтината опаковка е и това се отразява в цената (положително).
На всички марки, продукти се случва да няма картонче, да падне етикета, да е разхлабена капачката, да няма отгоре фолио, да няма етикет итн. Нарича се брак. За щастие повечето се вижда лесно и такива продукти не ги продаваме, но картончето няма как да го забележим.
Имаме 3 пъти повече случаи с брак и специално липса на картонче в БСН, но понеже е скъпа опаковката и никой не му хрумва да се съмнява в някви глупости.
Протеина на Нутра е уникален, както и останалите им продукти, но няма да е толкова евтин за дълго. Още не сме отразили последния скок на долара....
Протеина на Нутра е уникален, както и останалите им продукти, но няма да е толкова евтин за дълго. Още не сме отразили последния скок на долара....
Ееее не така де, с какво чак токова ще се отрази че долара е скочил с 4 стотинки. Ама сериозно ако стане така че не е най-изгодния за качеството си ще има и мнооого голям спад в продажбите нали знаеш. Ама то си и зависи кога сте го заредили де , не ми казвай че сте го вкарали на 1,30 лева за долар
Стига глупостите с тея картончета! Има хиляди теми за тва - не е чак такъв проблем..... на това обръщате внимание а на храната която ядете всеки ден не се отделя това внимание! Нали и за нея даваме пари, но не изискваме такова качество
Кой ти каза, че не изисквам?
Нямам нищо против ASN, просто казвам, че не ми харесва крайния вид на продукта им.
27.02.09
20:20
казано от LttS на 27.02.09, 12:32:
Кой ти каза, че не изисквам?
Нямам нищо против ASN, просто казвам, че не ми харесва крайния вид на продукта им.
100% съм съгласен с теб. Кутията не се е променяла от 1995г - 14 години! Но съвсем скоро ще има фейс лифт и нови продукти.
Няма да са като на БСН, но знам че ще изглеждат достатъчно добре, за да отговарят на качествата на протеина.