Комбинация на хранителни добавки +/-

IN

24.02.09
19:26

Добър вечер!

При вас ме води желанието да попитам каква комбинация от хранителни добавки да направя. Целта е понижаване на % подкожни мазнини и запазване (ако има чалъм и увеличаване) на мускулната маса.

Посъветвах се със този с онзи и ми препоръчаха комбинацията Л-Карнитин + Протеин + Глутамин, но незнам колко е удачна.

Очаквам качествени и обосновани предложения.

Благодаря!

24.02.09
21:02

Вкарай един хубав фетбърнер вместо глутамина и пии повечко протеин...

IN

25.02.09
07:28

фетбърнър + л-карнитин и протеин ли, или само фетбърнър и протеин, и какви марки и модели ще препоръчате?
За протеина съм харесал един, но незнам до колко е удачен (CHAMPION NUTRITION - PURE WHEY PROTEIN STACK или може би CHAMPION NUTRITION - PRO SCORE 100), а за Л-Карнитин съм чувал че някакъв течен на Оптимум бил добър, но кой модел точно нямам си на идея. И защо всъщност глутамина не е добра идея?  А амино?

Дайте отговор и на този куп въпроси моля ;)

Мнението беше редактирано от Intenziven на 25.02.09 07:47.

25.02.09
07:57

Това какъв протеин ще избереш, зависи какви пари можеш да отделиш.
Иначе колегата правилно ти е казал, един протеин, фетбърнар и Л-карнитин за преди тренировка.
Вече на какви марки зависи от парите, които си заделил : )

25.02.09
08:50

Добре ще е да кажеш  колко имаш за изчистване . Мисля че ако не си с голям % мазнини може и само с карнитин и с повечко кардио от обикновенно ако правиш въобще, и да си стриктен с диетата разбира се. А за глутамина ами ако имаш излишни пари вземи си няма лошо. За карнитин незнам защо всички на  оптимум се хвърляте , погледни течния на best body за 54 лева литъра имаш 66 дози по 1гр карнитин в 15мл доза , на Lonza е карнитина. Аз лично такъв си взех . Успех

Мнението беше редактирано от target на 25.02.09 08:50.

IN

25.02.09
11:51

Незнам колко е % подкожни мазнини, но не е малко. Естествено не съм пълен кюфтак с по 1 педя сланини отсекъде, но по корема и любовните дръжки има за чистене., на другаде (гъзец, крачка, ръце, врат) е добре. Но пустия корем и гадните паласки нещат да се махат.

Мнението беше редактирано от Intenziven на 25.02.09 11:52.

25.02.09
13:33

Добър фет бърнар  Л-карнитин...+БЦАА и сорват4ен протеин ако може6 ама 6те излезне по скъпи4ко,ако не махни БЦАА-та

IN

25.02.09
13:49

Парите не мисля че са голям проблем. Дайте модели които си заслужават, от които имат ефект и които няма да ми преебат здравето.

Мнението беше редактирано от Intenziven на 25.02.09 14:05.

IN

27.02.09
08:50

Разгледах назад във форума за фетбърнър това което ми направи впечатление са два модела.
Единия е ProLab Cuts 2
другия Syntrax Fire

кой е по добър от двата варианта?

Четох и за AMERICAN SPORTS NUTRITION че не бил лош, но мен лично тая ниска цена ме притеснява.

Мнението беше редактирано от Intenziven на 27.02.09 08:55.

27.02.09
12:01

казано от Intenziven на 27.02.09, 08:50:

Разгледах назад във форума за фетбърнър това което ми направи впечатление са два модела.
Единия е ProLab Cuts 2
другия Syntrax Fire

кой е по добър от двата варианта?

Те работят по различен начин и няма как много да ги сравняваш, въпреки всичко аз бих заложил на Fyre - има предостатъчно хора пробвали го (в форума) и аз не видях някой да е казал лошо.
Така че действай.

27.02.09
12:04

American Sports Nutrition предлагад доста качествени продукти + това са 4-ти по продажба в америка,а и цената не винаги отговаря на качеството на даден продукт.Техните цени са ниски защото са вложили финанси само за качеството на продуктите,докато повечето фирми залагат главно на реклама и качество затова и цените се вдигат все пак трябва да избият парите за рекламата.

27.02.09
12:09

Без по никакъв начин да умаловажа фирмата - само да попитам къде са на 4то място по продажби? В кой сегмент и според кого? Наистина не искам да се закачам просто да споделиш малко повече инфо пред аудиторията...

IN

27.02.09
13:40

Не се вълнувам какво пише на опаковката, а какво има вътре. Затова предпочитам хора които са тествали продуката да изразят мнение. Четох нещо за липотропните бърнъри че изгаряли маста в черния дроб и незнам къде още, а не подкожната. Незнам колко е верно, ако може някой да ме насочи какво да чета за тези бърнъри, че нещо немога да открия търсачката на форума, или просто да ме посъветва какъв да купя, някой който ще има най-добър ефект да сваля гадната сланина дет ме е опасала около пъпа като пояс hehe :D

27.02.09
16:35

казано от Калоян Георгиев на 27.02.09, 12:09:

Без по никакъв начин да умаловажа фирмата - само да попитам къде са на 4то място по продажби? В кой сегмент и според кого? Наистина не искам да се закачам просто да споделиш малко повече инфо пред аудиторията...

4-то моясто по продажби в САЩ доколкото знам печелят награда за най-добър вкус през 2006 и  са едни от най-големите производители на суплементи в сащ това е информацията която знам за сегмент и т.н. вече незнам не съм се интересувал толкова.

Мнението беше редактирано от Shtangataaa на 27.02.09 16:36.

27.02.09
18:26

Добре де според кого са на 4то място? Дай линк да погледнем... така малко като слух се получава. Според мен има доста по големи като обем и продажби производители на добавки в САЩ. От къде имаш твоето инфо за да сравним и да стигнем до истината? Така малко без да си се интересувал и говориш наизуст.

Не че имам нещо против теб, но като споделяш непотвърдено инфо е хубаво да споменеш източника за да може и другите да се убедят в думите ти...

IN

27.02.09
19:30

А по моя въпрос нещо? Докъто отговорите да попитам друго, със строга НВД + Кардио + Силова тренировка и някои от горепосочените препарати за 2 месеца какво може да се постигне? Търсим максимален резултат за сваляне на сланини. Не ми трябва да ми изпъкват мускулите. Сега искам максимално изчистване + жилавост и сила ако така мога да се изразя. Сроковете са кратки, затова лишенията, тренировките и парите ще са много. ПОМАГАЙТЕ!

Мнението беше редактирано от Intenziven на 27.02.09 19:51.

ER

27.02.09
21:21

Kардио 5-6 пъти седмично, отделно силови тренировки, следиш си режима и всичко останало, според мене около 8кг спад на теглото е нормално да очакваш ... :)

Мнението беше редактирано от eraziel на 27.02.09 23:08.

IN

27.02.09
21:43

Ама да не ми стопи и мускулаците че ше стана сланинена развалина хаха

ER

27.02.09
21:53

Aко не си ударил някъв брутален минус на калорийния баланс, приемаш достатъчно протеин и АА/БЦАА не би трябвало да пострада мускулатурата, но ... нещата са много относителни :)

Мнението беше редактирано от eraziel на 27.02.09 23:08.

28.02.09
07:33

С 5 пъти седмично кардио, не ще стопиш ММ но няма и да ти остане :Д
Моя съвет е силова ако е 3 тренировки кардиото да е 4 не повече.

ER

28.02.09
08:10

Aз от около месец съм на следния режим - силови 2 дена тренировка/1 ден почивка + кардио 5 пъти седмично и не ми е паднала силата ... така че, не съм убеден, че “няма да ти остане ММ”.

28.02.09
16:43

Обикновено Април почвам лека полека да бягам, като от май до юли правя 7 пъти кардио (бягане).Сутрин преди работа и се чувствам идеално през целия ден.
Тренировката е вечер и се получава достатъчен времеви интервал.

Но като цяло хора с бърз метаболизъм многото кардио ги “стопява”.

IN

28.02.09
16:47

Моя е като на Алпийска мечка, ям една филия и я разграждам 2 седмици хаха

28.02.09
20:56

Моя е като на Алпийска мечка, ям една филия и я разграждам 2 седмици хаха

хахаха, значи си бягай спокойно... или там каквото правиш за кардио.

IN

01.03.09
20:19

15 минути интензивно кардио 4 пъти в седмицата достатъчно ли е

01.03.09
21:32

15 минути не стигат. Първите 15 минути нищо не се гори. 30 минути трябва да е кардиото.

02.03.09
11:46

15 мин ...... може, но ако е HIIT.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1