27.02.09
15:51
Здравейте значи аз сам на 14 от Стара Загора мисля да започвам сас фитнеса обаче аз сам много слаб ‘’хьрба’’ :D и нали някои ми викат че трябва да взимам протеини др. не че ставало и само с тренировки аз искам да направя малко тяло.. и ако може да дадете някакьв сьвет и ако има някой от Стара Загора по - голям който разбира може да се разберем да ходим 2-та та да казва кво да правя ... ако има някой да остави ‘‘Skype’’ :) Благодаря предварително.... :)
На тази възраст ключа при теб е яденето и спорта,обаче щом спортуваш ще трябва да ядеш и то доста сериозно мисля че на 14 няма смисал да се ограничаваш във храненето(става дума за качествена храна не тези боклуци от лафките).За резултати обаче май ще трябва да почакаш още 1-2 годинки докато тялото ти започне да се развива, но нищо не ти пречи да започнеш сега стига да не прекаляваш с тежестите и да получиш контузии от невнимание.И помни че никой не е почнал от 100кг тегло,няма какво да се притесняваш,че си “хърба” както ти се нарече.Аз съм от Ст.Загора също но отдавна не живея там, ако не си си намерил добра зала там поразпитай първо,все пак града не е голям и може да си позволиш да ходиш където искаш.
И последно може да разгледаш темите за покачване на тегло там има много диети които може да се опитваш да спазваш или поне да разбереш какво да ядеш за повишаване на теглото.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 27.02.09 18:22.