Даите мнения

26.02.09
20:46

Значи дневното ми ядене е от 300 до 350 гр. пилешки гарди на 100 гр се пада 30 гр белтачини горе доло се падат 100-120 гр белтачини сащо 70-80 грама сурватачен протеин отделно ям и други неща боб,леща,ориз,картогено пюре и др. неща.Доколкот знам зада се качва мъсколна маса са нужни колкото сати килограмите умножени по 2(при мене значи 84 килограма сам по 2 ,168гр белтачини за да раста)

26.02.09
21:47

от 2 до 3 е коефицента за протеин на кг ида го разделяш на 5-6 дневни проции иначе няма как да го усвоиш изцяло

27.02.09
07:32

Еми то аз тва месо го ям на 2-3 пати,нямам точно оппределени часове за ядене месото го ям главно на обяд и вечеря,през другото време сам написал какво ям

27.02.09
09:16

казано от Biad__ на 26.02.09, 21:47:

от 2 до 3 е коефицента за протеин на кг ида го разделяш на 5-6 дневни проции иначе няма как да го усвоиш изцяло

.... Малко недоумение... коефициента за протеин?!?!?!?!?!?!?!
Прости ми, но някак странно звучи. Коефициент? Странна терминология използваш.
Дали не е просто 2-3 грама на килограм лично тегло? Замислял ли си се, че е добре да си използва точната терминолиогия. Не го приемай лично, но коагто някой съветва е добре да го прави от гледна точка на знанията. Неправилния и неточен съвет:
1. Обърква
2. Може да създаде проблеми и трудности.
Мисля че е време да се обръща внимание на подобни неща.
Иначе стават разминавания.
Отново казвам - нищо лично, само че ти ми мина пред полезрението.
Не се сърди, обърни внимание на начина си на изказ.
Благодаря ти и успех!

27.02.09
13:00

Еми когато някой е прав няма как да го отрека, вярно че го написах на бързо и неясно  за това се извинявам на питащият, но си мисля че разбра за какво става дума.

27.02.09
13:11

Човек над 21-22 години наложително има нужда от 1гр. белтъчини дневно на 1 кг живо тегло.В растежния период (1-21години) това количество е до три пъти по-голямо,като подобна е и ситуацията при наличие на интензивни тренировки,когато искаш да качваш мускулна маса.Т.е потребностите от белтъчини при спортно-тренировъчен процес варират от 2гр до 3,5гр на телесно тегло,в зависимост от възрастта,амбициите и др.  ;-)

27.02.09
13:54

Благодаря на отговорилите
на 23 години сам тежа 84 кг. тренирам от 2 години,тва лято бях на бригадата и несам тренирал
Храненето ми горе доло е  това
закуска ожесени ядки 100-120 гр с 1 кофичка кисело мляко
малко след това сурватачен протеин пия
обяд от 150-200 грама пилешки гарди с картофено пюре или ориз
после леща,боб или каквото намеря но дане е нещп мазно.след това 1 кофичка сюкисело мляко
протеин ,тренирожка пак протеин
1 час след трен. пак пилешки гарди с ориз или пюре
кам 22 или 23ч. може и по касно зависи кога се прибирам ям каквото е останало + кофичка кисело мляко
Знам че не е кои знае какво но горе доло се старая
Да добавя също чесам по средата на цикал(метандианон+декабол),имам още 4 седмици от цикала до сега сам качил 5 кила и 2 сантиметра на раката.

IN

27.02.09
18:11

казано от Marin на 27.02.09, 13:54:

Благодаря на отговорилите
на 23 години сам тежа 84 кг. тренирам от 2 години,тва лято бях на бригадата и несам тренирал
Храненето ми горе доло е  това
закуска ожесени ядки 100-120 гр с 1 кофичка кисело мляко
малко след това сурватачен протеин пия
обяд от 150-200 грама пилешки гарди с картофено пюре или ориз
после леща,боб или каквото намеря но дане е нещп мазно.след това 1 кофичка сюкисело мляко
протеин ,тренирожка пак протеин
1 час след трен. пак пилешки гарди с ориз или пюре
кам 22 или 23ч. може и по касно зависи кога се прибирам ям каквото е останало + кофичка кисело мляко
Знам че не е кои знае какво но горе доло се старая
Да добавя също чесам по средата на цикал(метандианон+декабол),имам още 4 седмици от цикала до сега сам качил 5 кила и 2 сантиметра на раката.

За какав период от време?СИ ги ка4ил тези кила/сантиметри

27.02.09
18:38

Значи за 5 седмици-5 килограма,2 сантиметра и много малко отгоре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1