27.02.09
16:22
на 29 години съм,170см.76кг.тренирам 4 дена в седмицата искам да кача килограми но не мога много трудно качвам.моля някой който има опит по тази част да ми помогне за съставянето на хранителна програма.пия креатин и гейнер?
27.02.09
17:05
Без да се обиждаш,но си поредния мързел,който не е прочел нищо.Има много теми по този въпрос.Никой няма да ти направи режим ей така наготово.Направи си сам пък ние ще ти дадем съвети.
27.02.09
18:01
Наблягаи пове4е на ориза,мед,бисквити(пълнозърнести)варени картофи,телешко месо(с пилешкото се ка4ва по 4исто но пък със телешкото по бързо :) )Щом вземаш креатин,ИЗБЯГВАй КОФЕИНА !!!ТОЙ ПОНИЖАВА ДЕЙСТВИЕТО НА КРЕАТИНА !
27.02.09
19:27
чета публикациите на сайта ама нищо не разбирам
27.02.09
22:35
казано от blacklider на 27.02.09, 19:27:
чета публикациите на сайта ама нищо не разбирам
на 29 години си ? и нищо не разбираш ? ясна е работата :)
казано от InviTr0 на 27.02.09, 18:01:
Наблягаи пове4е на ориза,мед,бисквити(пълнозърнести)варени картофи,телешко месо(с пилешкото се ка4ва по 4исто но пък със телешкото по бързо :) )Щом вземаш креатин,ИЗБЯГВАй КОФЕИНА !!!ТОЙ ПОНИЖАВА ДЕЙСТВИЕТО НА КРЕАТИНА !
Как стигна до този извод :question:
01.03.09
08:36
извинявайте но мислех че този форум е за да се помага и обменя опит а не за да се правим на умни но явно че съм се заблудил
проблема е ,че всеки ден се появява някой “принц” като теб с въпроса “как...?” .. а отговор на тоя въпрос е даден сигурно 1000 пъти вече в този форум... просто трябва да седнеш за 1 час ,да прочетеш 20-тина теми в тоя раздел , да си направих една груба калкулация какво и кога можеш да ядеш и да си позволиш да ядеш , постни я тук и чакай за коментари и съвети на вече изготвената от теб самият диета или програма .... как хората тук да ти изготвят точна диета като не знаем с какви финансови възможности разполагаш ? ще приемаш ли добавки или не , какви,по колко, как ще тренираш... във фитнеса няма правила, има само общи положения .. при всеки детайлите са индивидуални,като понякога от тези детайли зависи дали ще вървиш нагоре или надолу. освен това ББ-тийм разполага със страхотен сайт, пълен със съвети и диети за всеки , изнери си нещо и пробвай , само така ще разбереш дали нещо действа при теб или не ... поразгледай , прочети .. напъни се малко , все пак живеем във време където интернета е почти навсякъде .. пък никой няма да седне наготово да ти напише подробна програма как и кога.. в истинският свят хиляди хора с това си изкарват прехраната като диетолози и т.н. .. задавай конкретни въпроси ,за да получаваш конкретни отговори .. на така зададеният от теб въпрос аз бих отговорил така ... Яж много , тренирай здраво и почивай пълноценно .. нали нищо конкретно .. успех :)
Не искам да те обидя , и съжалявам ако тонът ми е агресивен , няма нищо такова :) просто съвет .
Мнението беше редактирано от CheFolino на 01.03.09 09:10.
01.03.09
09:23
благодаря за изчерпателния отговор.имаш право.ще опитам и ще видя какво ще се получи