27.02.09
05:34
Две опаковки Diet Support от по 60 капсули на фирма NOW
Едно шишенце ленено масло (Flax Seed Oil) 365 mll на фирма NOW
Една опаковка Beta 3 ОТ 90 капсули на фирма Syntrax
Разбира се това съчетано с изчистено хранене.Мисля да тренирам три пъти седмично сутрин преди работа бягане по булеварда пред нас.Дневникът ми е на
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36316/
Очаквам мнения препоръки съвети.Не бих ги започнал преди да съм изчистил всичко по диетата и преди да съм започнал да спортувам както си трябва.Emzo очаквам твоето компетентно мнение :)
Благодаря ви
Темата беше редактирана от Иван Шишманов на 27.02.09 16:03.
27.02.09
16:04
казано от emzo на 27.02.09, 13:07:
Хаха, по етикет, всичко на веднъж, но “стака” ти е ...... патоки :)
Не разбрах какво искаше да кажеш.Добре де просто с това разполагам и питам как да извлека от него оптималното.
Патоки е ...... слаба ракия.
Т.е. не разчитай много на комбинацията, обаче от Бета3 енерджи ще има, продукта е добър.
28.02.09
01:05
Ами с това разполагам с това ще работя за сега.Повече разчитам на диетата и на спорт някак си тия добавки са ми нещо като психологически стимул
Е ти сам си си отговорил, хубава диета и активен спорт.
Лененото масло по 1с.л. на хранене и преди лягане. Тези 365мл няма да ти стигнат за много време.
Останалите както си пише на етикета.
02.03.09
10:06
За диет съпорта ми казаха в началото два пъти на ден по едно сутрин и на обяд и след седмица да го вдигна на два пъти по две.Преди кардио по едно от Бета 3, а ако ми действа добре може да вдигна на две хапченца на ден.Диет съпорта ми го препоръчаха и за преди тренировка защото има л-карнитин и разни други неща.
18.03.09
10:47
С храна или на гладно трябва да ги взимам