28.02.09
10:47
Здравейте ,наскоро писах една тема за Глюкозата ,но незнаех каква да си взема и си взех течна и разбрах ,че съм взел някаква която не ми върщи работа ! Днес си взех на прах от аптеката 75 гр .Искам да попитам как да я приемам (със креатина ) по колко гр ? Досега вместо глюкоза изяждах 1 пр трен и 3 сл трен вафли боровец .. Благодаря предварително :)
казано от DaRkLiGhT на 28.02.09, 10:47:
Здравейте ,наскоро писах една тема за Глюкозата ,но незнаех каква да си взема и си взех течна и разбрах ,че съм взел някаква която не ми върщи работа ! Днес си взех на прах от аптеката 75 гр .Искам да попитам как да я приемам (със креатина ) по колко гр ? Досега вместо глюкоза изяждах 1 пр трен и 3 сл трен вафли боровец .. Благодаря предварително :)
75 гр стига за 2 пъти.Преди тренировка недей приема каквито и да било бързи въглехидрати.След трен 30-35-40-45гр глюкоза заедно с креатина.
28.02.09
11:11
Защо никакви въглехидрати преди тренировка?
казано от eraziel на 28.02.09, 11:11:
Защо никакви въглехидрати преди тренировка?
Не си прочел внимателно.Никакви бързи въглехидрати.
DaRkLiGhT тая глукоза която си взел е за изследвания, вземи си от някой супермаркет има по 0.500кг за по 2 лв
Вземете си от магазините за около 2 лв-500 гр както спомена преден потребител.Колкото до бързите въглехидрати(Владимир92)чувал ли си случайно,че креатина се усвоява по-добре ако има бърз въглехидрат.Преди тренировка-15-20 гр няма да предизвикат такъв инсулинов връх.След тренировка може и към 50 гр глюкоза.Аз лично тука от 20 дена преди тренировка пия по 20 гр глюкоза преди тренировка и нямам никакви проблеми....Глюкоза преди тренировка само ако приемате креатин....
казано от pockobg на 28.02.09, 12:28:
DaRkLiGhT тая глукоза която си взел е за изследвания, вземи си от някой супермаркет има по 0.500кг за по 2 лв
Например от Хмелницки ? a :D там имало 500гр за 1.5-2 лв някъде . Еми незнаех ... и за 2 -ри път се набутвам ...