01.03.09
03:51
Интересува ме има ли някой, който да използва/използвал някой от тези продукти и да сподели впечатление?
Знам, че старият “Тест” работеше със сигурност тъй като съдържаше про хормони, но за новия не знам.
Никога не съм взимал нищо от Юнивърсъл, и нямам мнение.
Относно тест-а, ако някой знае, какви са страничните ефекти? Гино? Либидо проблеми итн?
Благодаря предварително.
01.03.09
05:28
От комбинацията от тези продукти няма да имаш никакви странични ефекти.Те са изцяло натурални. Друг е въпросът, че точно Анимал СТАК е може би единственото слабо звено в цялата анимал линия. Много слабо дозиран е и от него единствено да ти се завиши желанието за секс, нищо повече. Моето предложение е да комбинираш Анимал Тест, с MassFX и след 42 дни да си вземеш М-Стак. Или за още по убийствен натурален Анимал Тест + МассФХ + Хипердрол!
СилаБг, благодаря.
Тоест трите наведнъж да ги взимам? Няма ли да дойде вповече, ще има ли ефект?
За сега мисля да пробвам Тест + МассФХ или Тест + Хипердрол? Какво би препоръчал?
Също така и двата по едно и също време ли да ги взимам или да ги разпределя на два приема?
01.03.09
06:09
Ако можеш само 2 да си позволиш, вземи си по 2 от Тест и МассФХ. Тест го взимай с храна задължително, то е едно пакетче, мисля че вътре бяха 6. МассФХ го взимай 3 пъти по 2 на ден, раздели го от АНимал Тест.
01.03.09
09:24
аз го направих това с теста и стака добре действа ка4их 6 кг сега с1м нам стак наистина доста е добра комбинацията
смятам да взема 2 Теста + 1 МассфХ
Теста ще ми стигне за 42 дни, а массфх е 120 капсули и той почти за толкова.
Има ли смисъл въобще да си давам парите за тези стакове, работят ли?
02.03.09
05:14
Хормоналните продукти са по-силни от натуралните. Или правиш цял и дълъг цикъл с натурални, или изобщо не правиш. Не може да искаш стероидни резултати от натрални продукти, а да правиш половинки цикли!!! Както си го замислил твоя цикъл, по-добре не го почвай!
16.04.10
19:34
а да попитам каква е разликата между тези хард кор добавки, анаболите и стероидите 4е 4ета общи термини.благодаря
17.04.10
02:51
Дай конкретни продукти за сравнение. В момента има много малко истински хормонални (стероидни продукти) останали на пазара.