18.02.09
19:38
мисля от понеделник да почвам отново муай тай и да го съчетавам с залата.Тренировките ми са 3 пъти и 3-4 пъти в седмицата остава да ходя на зала щото нали не е хубаво първо на зала и после на муай таи в един същ ден или обратното.искам да попитам това добър избор ли е ? а също да питам и някаква програма за изчистване трябва ли да прая всичко както някои правят за да изчистят? също така и на хран.режим съм вече месец и съм свалил 2 кг та да попитам колко време да съм с него. и последен въпрос.значи като тренирам бицепс или като стегна бицепса ми са образува топче отстрани ама то не е вътрешно а се пада от страната на трицепса защо е там ? предварително ви благодаря
тренирал сам muai thai година и половина и така ще ти кажа 4е след тренировка ти е трудно да ходи6 камо ли да бласкаш във фитнеса . може и без диета да тренираш просто защото интензивността на тренировките е много висока и за месец и половина - два ше свалиш поне 5 килограма. да комбинираш тай-бокс и фитнес е много трудно ако си решил да го правиш то задалжително трябва да се храниш добре . ако решиш 3 пъти седмично да ходиш на тай-бокс и 3-4 пъти на фитнес ще издържиш макс 2 седмици . Успех в тренировките !!!
21.02.09
14:37
а ще може ли да ми отг и на другите въпроси
Топчето може да е от имунизация (бцж май се водеше).Хранителни режим щом си си го направил ок , продължавай на него.Само гледай да ти е разнообразна храната , просто спазвай пропорциите въглехидрати/мазнини/белтъчини.Тренировките и според по-добре да се разминават