12.02.09
20:43
Здравейте,
Искам да ви попита как мога да направя нещата който сам си ги поставил за цел.
От скоро се занимавам с трениране. 115кг. съм 1,89м, тренирам от 1 седмица. Искам да ви попитам как най-ефективно мога да намаля килограмите си и да ги обарна в мусколна маса. Също какво ще ми препорачате да взимам. И искам да попитам какав резултат мога да имам за 2-3 месеца.
Мерси предварително :)
12.02.09
20:55
Нищо няма да вземаш ,всичко е в хранителния режим и в четенето.Няма как да “преобърнеш” мазнината в ММ,а направи едно садистично НВД и посвали мазнините ,после мини на РБД и се опитвай да качвай чиста ММ.Четене му е майката ползвай търсачката има много теми и действай!!!
Във фитнеса почни по програма за начинаещи за 1 месец и 3 кардиота седмично.Гледай да изпълняваш правилно упражненията и да не си мислиш,че колкото повече толкова по добре.Тренирай разумно.За добавки мисли чак след програмата за начинаещи и то само при добро хранене.Евентуално Л карнитин+Аминокиселини/Сурватъчен Протеин.
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 12.02.09 20:59.
и според мен не е нужно да се тъпчеш с химии.Направи си хранителен режим , повечко салатки и мръвки , извара и тем подобни и много тренировки.Прави и кардио в дните когато не си на фитнес.А ако държиш на химията - л-карнитин + 1 аспиринче + кафенце преди тренировка.Само да знаеш че Л-карнитина не се пие повече от месец , после месец почивка и после пак