Гейнери

01.03.09
21:54

Здравейте. Мисля да употребявам гейнери и понеже много не разбирам от такива искам да ми кажете сичко за тях дали има странични ефекти и т.н. на кои фирми са качествени и кава е разликата между гейнер и протеини.Целта ми е маса сила и издръжливост дали ще мога да ги постигна с правилни тренировки ГЕЙНЕРИ.Благодаря

01.03.09
22:02

Значи има доста теми, в които въпросът ти е бил обсъждан. Не е лошо да се четат предните теми от време на време... Гейнърът няма странични ефекти, освен може би това, че ще качиш малко мазно... За мен гейнърът не си струва, скъпа добавка е, и една кофа ти свършва за 2 седмици, освен ако не го пестиш. А ако го пестиш ефектът е нулев. По-добрия вариант е суроватъчен протеин, а въглехидратите си ги набавяй от храната - разликата между протеина и гейнърът е в това, че гейнърът е микс от протеин и въглехидрати( мн често бързи), докато протеинът си е протеин... Така че според мен от гейнърът смисал няма...

01.03.09
22:27

Страничен ефект: бързо “изтъняване” на джЕба и често нулев ефект (и поради съчетание от неправилен хранителен режим). Гейнер = протеин + въглехидрати. Вторите можеш да ги набявяш от твърда храна, а не от пудра. Протеинът обаче, особено суроватъчният няма как, затова е добре да си набавиш суроватъчна пудра и както ти казаха да добавяш въглехидратите.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.03.09 22:30.

01.03.09
22:28

мерси за информацията би ли ми препоръчал някакъв добър и по евтин протеин от който да има ефект и ако може да ми кажеш как се опотребява правилно

01.03.09
22:33

Нутра-форс - 5 либри 87лв. Това е един от най-евтините суроватъчни протеини. Не мога да споделя лично мнение, тъй акто не съм го употребявал. Употреба: пие се по 1 доза сутрин, преди и след тренировка. В нетренировъчен ден - сутрин и следобед между храненията. Изпозлвай търсачката занапред, защото подобни на твоята тема има стотици.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1