Христомир DVD

RH

19.01.05
03:50

Абе хора някои няма ли възможност да качи на Христомир DVD-то че много ми се гледа нещо свежо или ако сте навите да съберем по левче от хората във форума някой да го купи и да го качи някъде какво смятате.

19.01.05
06:53

Имат го някой хора, ама не го дават! И ги разбирам :!:  Искаме да има културизъм в БГ, а пиратстваме с ДВД-то. Тъпо е за 15 лв. да правиме простотии! Аз също го нямам, но и да го имах нямаше да го кача! Някои може да не са съгласни, но според мен така е справедливо (колкото и консервативно да звучи)

RH

19.01.05
09:06

[quote author=“YODA”]Имат го някой хора, ама не го дават! И ги разбирам :!:  Искаме да има културизъм в БГ, а пиратстваме с ДВД-то. Тъпо е за 15 лв. да правиме простотии! Аз също го нямам, но и да го имах нямаше да го кача! Някои може да не са съгласни, но според мен така е справедливо (колкото и консервативно да звучи)

Тва вече сме го обсъждали няма смисъл да влизаме в безмислени спорове дали е редно или не ако има желаещи нека пишат.

20.01.05
16:59

Само да го зърна и веднага го качвам някъде.А доколкото морала като стигнем европейското ниво на стандарт тогава ще му мисля по въпроса

RH

20.01.05
19:41

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Само да го зърна и веднага го качвам някъде.А доколкото морала като стигнем европейското ниво на стандарт тогава ще му мисля по въпроса

Напълно те подкрепям с тия мизерни заплатки ходи давай по 15 кинта за DVD-та.

21.01.05
09:48

[quote author=“rhcp”][quote author=“YODA”]Имат го някой хора, ама не го дават! И ги разбирам :!:  Искаме да има културизъм в БГ, а пиратстваме с ДВД-то. Тъпо е за 15 лв. да правиме простотии! Аз също го нямам, но и да го имах нямаше да го кача! Някои може да не са съгласни, но според мен така е справедливо (колкото и консервативно да звучи)

Тва вече сме го обсъждали няма смисъл да влизаме в безмислени спорове дали е редно или не ако има желаещи нека пишат.

Ми то вече сме обсъждали и това да се качи DVD-то, така че същата работа. Освен това 15лв не са чак толкова много, ако се замислиш колко на месец даваш за тренировки!!! То си е ваша работа все пак!

21.01.05
09:51

Гледам новия брой на “Мускули и фитнес” има DVD с него мисля че е Оптимум гранд при :wink:

Аз помислих, че това е CD както е обявено на страницата на списанието и както на самото списание пише за съжаление или е DVD или е дефектен диска ми, незнам кое точно.

21.01.05
13:54

Абсолютна измама е това CDможсамо да се танцува на него :x

21.01.05
14:24

Тъпото е че не ми тръгва и на мене!!! :evil:

Е значи половината са дефектни.

21.01.05
16:22

Твойто върви ли? На мене ми казва, че няма диск! :evil:

21.01.05
16:24

Тия са големи мошенници :!:  :!:  :x :x :x
Да дам 4.50лв.  само заради диска и той не тръгва .Предлагам всички да им пратим по един мейл със съдържание “*************************************************”

21.01.05
17:42

Аз има диска! Добър е, но през дискоео на комп не тръгва, трябва си дивиди ром.

21.01.05
23:32

[quote author=“aeshna”]Аз има диска! Добър е, но през дискоео на комп не тръгва, трябва си дивиди ром.

DVD ROM e точно за компютър искаш да кажеш ДВД плеър

23.01.05
12:22

Да, и двете :) мерси за доуточнението! Сега имам и ДВД на христомир от Оптимум Гранд При, якоооооооооооооооооо, нищо че бях нба състезанието, ама сега е по-добре в домашна атмосвера и .... хапване да гледаш Търновският Тиранозавър!

23.01.05
15:34

Ами днес си го купих но не ми хареса много,иначе е добро качеството но съдържанието не ме интересуваше и затова не ми харесва особено по добре да бяха сложили няква тренировка на някой ТОП БГ професионалист макар че са малцина

23.01.05
17:25

Ами...наистина вземете да го качите...едва ли толкова ще навредим на българския медиен пазар, освен това, не всички имаме dvd rom-s на компютрите, така че един image на dvd-to върши перфектна работа.

23.01.05
19:00

А къде се продава това ДВД на Христомир? И аз подкрепям мнението, че все пак, трябва да купим, а не свалим, но това си е само мое мнение... Та къде се продава, че и на мен ми е интересно да го видя?

RH

23.01.05
19:05

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами днес си го купих но не ми хареса много,иначе е добро качеството но съдържанието не ме интересуваше и затова не ми харесва особено по добре да бяха сложили няква тренировка на някой ТОП БГ професионалист макар че са малцина

Имаш ли възможност да го качиш някъде

24.01.05
20:34

http://www.arenabg.com/torrents/details.php?id=2770
ако не сте регистрирани на арената трябва да се регистрирате,от торрент мрежата е

DN

24.01.05
21:10

нещо не ще от там другаде има ли го някъде

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1