19.01.05
03:50
Абе хора някои няма ли възможност да качи на Христомир DVD-то че много ми се гледа нещо свежо или ако сте навите да съберем по левче от хората във форума някой да го купи и да го качи някъде какво смятате.
Имат го някой хора, ама не го дават! И ги разбирам :!: Искаме да има културизъм в БГ, а пиратстваме с ДВД-то. Тъпо е за 15 лв. да правиме простотии! Аз също го нямам, но и да го имах нямаше да го кача! Някои може да не са съгласни, но според мен така е справедливо (колкото и консервативно да звучи)
19.01.05
09:06
Тва вече сме го обсъждали няма смисъл да влизаме в безмислени спорове дали е редно или не ако има желаещи нека пишат.
Само да го зърна и веднага го качвам някъде.А доколкото морала като стигнем европейското ниво на стандарт тогава ще му мисля по въпроса
20.01.05
19:41
Напълно те подкрепям с тия мизерни заплатки ходи давай по 15 кинта за DVD-та.
Тва вече сме го обсъждали няма смисъл да влизаме в безмислени спорове дали е редно или не ако има желаещи нека пишат.
Ми то вече сме обсъждали и това да се качи DVD-то, така че същата работа. Освен това 15лв не са чак толкова много, ако се замислиш колко на месец даваш за тренировки!!! То си е ваша работа все пак!
Гледам новия брой на “Мускули и фитнес” има DVD с него мисля че е Оптимум гранд при :wink:
21.01.05
10:12
Аз помислих, че това е CD както е обявено на страницата на списанието и както на самото списание пише за съжаление или е DVD или е дефектен диска ми, незнам кое точно.
21.01.05
14:39
Е значи половината са дефектни.
Тия са големи мошенници :!: :!: :x :x :x
Да дам 4.50лв. само заради диска и той не тръгва .Предлагам всички да им пратим по един мейл със съдържание “*************************************************”
Аз има диска! Добър е, но през дискоео на комп не тръгва, трябва си дивиди ром.
[quote author=“aeshna”]Аз има диска! Добър е, но през дискоео на комп не тръгва, трябва си дивиди ром.
DVD ROM e точно за компютър искаш да кажеш ДВД плеър
Да, и двете :) мерси за доуточнението! Сега имам и ДВД на христомир от Оптимум Гранд При, якоооооооооооооооооо, нищо че бях нба състезанието, ама сега е по-добре в домашна атмосвера и .... хапване да гледаш Търновският Тиранозавър!
Ами днес си го купих но не ми хареса много,иначе е добро качеството но съдържанието не ме интересуваше и затова не ми харесва особено по добре да бяха сложили няква тренировка на някой ТОП БГ професионалист макар че са малцина
Ами...наистина вземете да го качите...едва ли толкова ще навредим на българския медиен пазар, освен това, не всички имаме dvd rom-s на компютрите, така че един image на dvd-to върши перфектна работа.
А къде се продава това ДВД на Христомир? И аз подкрепям мнението, че все пак, трябва да купим, а не свалим, но това си е само мое мнение... Та къде се продава, че и на мен ми е интересно да го видя?
23.01.05
19:05
Имаш ли възможност да го качиш някъде
http://www.arenabg.com/torrents/details.php?id=2770
ако не сте регистрирани на арената трябва да се регистрирате,от торрент мрежата е
24.01.05
21:10
нещо не ще от там другаде има ли го някъде