15.10.08
09:16
Здравейте,от 4 месеца сьм на НВД-Свалих 17 кг,намалих талията си с 20 см(от 98 см на 78),като в сьщото време не загубих много мускулна маса-при тегло 73 кг имам 44 рька и 120 грьдна обиколка.Коремните ми мускули са добре изразени,но(може и да се вманиачавам вече)искам да намаля обиколката на талията си соще поне 2,3 см и тези см са както се досещате в долната част на корема.От доста време се занимавам с фитнес и ми е ясно че толкова време на НДВ -пьрво че не е много здравословно и второ-застоя е нещо нормално,но аз просто искам да ги сваля тези пусти сантиметри.В началото всеки две седмици имах зареждащ ден с вьглехидрати и постепенно взех да го правя по-често-сега всеки 7 ми ден.В дните с НВД приемам около 50-70 гр вьгелхидрати,а в дните когато зареждам скачам рязко на 400,500 като си позволявам и сладки неща-шоколад най-вече.На следващия ден пак ги режа рязко и инавам на НВД.Правя и кардио-сутрин 30 мин и след тежка тренировка-30 минути-и това е 6 дни в седмицата.
Моля,някой по запознат от мен да ми даде някакьв сьвет как да изляза от това плато.
Имам и още един вьпрос-след силова треноровка вземам суроватьчен изолат+20 грама глюкоза-за суроватката ясно,но дали тези бьрзи вьглехидрати биха обьркали нещо
Благодаря ви предварително
Поздрави
02.03.09
16:16
казано от nedko petrov на 15.10.08, 09:16:
като си позволявам и сладки неща-шоколад най-вече.
Ето ти я грешката са си си я написал