Efedrin vs. Clenbutterol

Темата е заключена.

23.03.04
05:15

Koi ot 2ta preparata spored vas e po efektiven za “4istene” na maznini.
Az sam polzval efedrin na nqkolko puti i sam dovolen, kato izkliu4a strani4nite efekti…
Shte sam blagodaren ako hora polzvali i 2ta spodelqt mnenie koi spored tqx e za predpo4itane.

23.03.04
21:54

as bih ti preporuchal efedrata bratle
po-zdravi

27.03.04
15:58

Emo kakvo shte kajesh az Efedrin + Clenbuterol+ FATB

27.03.04
17:11

тва всичкото е равно на смърт най вероятно !!! Защото има вариоятност от инфаркт има такива случеи доколкото знам тъй че комбинирането на слен и ефедрин не е препоръчително.
по-здрави

27.03.04
23:11

Emo,Sigurno si prav zashtoto i as sum chuval za takiva sluchai,no pri hora susu slaba arterialna sistema.QvnoEfedrata sus FatB e dostatuchna.Ti znaesh li po kolko Efedrin 50mg da se vzima s FB na den?179 visok i 89 kg

ВН

28.03.04
16:31

Emo kakvo shte kajesh az Efedrin + Clenbuterol+ FATB

Аз ще кажа или:
“Лека му пръст, не му издържа сърчицето!”
или:
“Почивай в мир, приятел - мозъчния кръвоизлив никому не прощава”

...

Обезумявам, когато видя подобна тема и още повече, когато питащия зададе въпроса “кленбутерол+ефедрин?”. Това определено показва, че този, който се интересува ама грам не е наясно какви са тези медикаменти. За да питаш дали стават в комбинация, със сигурност не знаеш, че ти трябва сърце на динозавър, за да издържи този стрес от двата препарата. Още повече, че да скачаш на тези хапове, трябва да си сигурен в здравината на твоята сърдечно-съдова система и организъм като цяло.

Един от нашите младежи беше употребявал тази комбинация по време на предсъстезателната си подготовка и беше получил удар (това не е информация от първа ръка, не мога да гарантирам, но доста усилено се говори за този случай).

Пробвай следната система: Л-карнитин, лецитин, зелен чай, кофеин, аспирин. Аз експериментирам с нея и дава добър резултат, но знай, че тя помага с не повече от 30%. Другите 70% знаеш какво са :)

28.03.04
21:38

Веидар не бих зелал да отговора на въпроса ти за фатбурнера + ефедрина защото не те знам и тн и поради причините които изброиха саксоматик и image. Този случеи и ас съм запознат но незнам дали става дума точно за удар или нещо по-слабо ,но се пак тази комбинация не бих я препоръчал с чиста съвест на никого.

по-здрави и успех

29.03.04
06:42

Momcheta az iskax pove4e hora da dadat mnenie koe e po efikasno - efedrin-a ili clen-a, a vie oburnaxte razgovora suvsem v druga posoka.
Molq susredoto4ete se v/u 1viq vupros :), edinstveno emo mlo e dal otgovor za sega.

PE

29.03.04
18:25

zdr.ako vzima6 efedrin ne ti triabvat fatburneri,do minalata godina se proizvejdaha fatb s efedrin ,sega sa zabraneni da se polzvat efedra v fatb.sega za klebuterola,toi povi6ava metabolizuma,kakto i efedrina pravi su6toto,spored men efedrina e po-silen,pri polojenie 4e niama6 nervi i problemi s sunia. klena e su6to dosta rezultaten,ti si izberi,6tom si polzval efedrin,probvai klen sega.

dore de a az sum 4uval 4e nqkoi hora v dnite kogato en vzimat clem vzimat efedrin… ili primerno vzimat clem i v dnite koigato imat aerobni trenirovki sa na efedrin…. za tova kakvo 6te kajate, poneje i az sum si q mislil tazi kombinaciq?

30.03.04
20:19

po gore pi6e :wink:

Ami az tova za keoto razbrah 4e stava duma e da se vzimat dvata preparata edniovremenno- v edin den, i ako ne se luja nqkude na site-a bqh 4el 4e hora gi vzimat zaedno no v razli4ni dni…. zatova pitam.

01.04.04
15:51

Ti vika6 “kato izkliu4a strani4nite efekti” emi q kaji kvi sa tiq strani4ni efekti de!!!Na teb to4no kvo ti stana!!!Izob6to kvo stava ot efedrina???

01.04.04
17:47

piex 2x po 1 tabletka 50mg koeto pravi 100mg efedrin na den.
piex ednata sutrin a vtorata predi trenirovka - treniram po princip kum 11-12 4asa.
Pod strani4ni efekti imam v predvid predi vsi4ko mnogo silna draznimost i nespokoen sun. visokata temperatura na tqloto, tremora na prustite otdelno doprinasqt za fizi4eskiq diskomfort…:}
za smetka na tova puk sym dosta dovolen ot rezultatite

01.04.04
17:52

A q kajete efedrina ima li nqkakvi po-seriozni strani4ni efekti i kakvi sa te!!!

01.04.04
23:06

Mozu4en udar dostatu4no seryozno li ti zvu4i ili puk visoko kruvno. Moje da vzemesh i pod vnimanie i poluizperkvaneto vse edno si prasnal 15 kafeta. Golyam risk ima ot pretrenirane zaradi eufori4noto sustoyanie no posle kato premine vulnata ako ne si pomagash s neshto za vuztanovyavane ot grafata zabraneni medikamenti vse edno te e bluskal vlak tolko skapan se 4ustvash. Estestveno stava vupros za prekalyavane s efidrin. Vseki da si pravi smetkata. Az li4no sum u4uden 4e mom4eta na po 15-16 godini po4vat da se tretirat s tiya seryozni preparati pomislete malko kakvo pravite s nervnata si sistema, jlezite s vutreshna sekreciya i t.n. ta vie oshte rastete da muse nevidi pomislete za zdraveto ako ne vasheto to na vasite budeshti deca! Znam 4e na mnogo ot vas im e prez centura na gastite ama na vaste roditeli ne im tryabvat bolni sinove s golemi banici. Ne iskah da vi plasha ama ima mom4ete trenirat po 3 meswca i aide nishto ne stavalo daite da zobeme kato golemite imana v sporta ama ya mikajete kolko se sustezavat ot tiya himi4eski pi4ove edva 2-3% za kakvo togava se trovat. Predi da vzenete poredniya hap molya vi zardi vas samite pomislete!

01.04.04
23:49

1.Iskam da popitam kvo e tva “zobene”?????
2.Otkazah se ot efedrin :lol:
3.Ti govori6 samo za zabranenite “seriozni” medikamenti nali :? Kaji mi 4e e taka :? 6toto az ne piq zabraneni medicamenti ama q kaji ot drugite - aminokiselini , proteini , tribestan , glutamin , creatine i l-carnitine ni6to ne moje da ti se slu4i ako ne gi predozira6 nali??????????

02.04.04
00:08

Zobeneto e upotrebyavane na steroidi i zabraneni substancii. Tova e 4esto upotrebyavan jargon za hora koito zloupotrebyavat s goreposo4enite veshtestva. Razbira se 4e nishto ne moje da ti se slu4i ot neshtata koito si izbroil. Ako se predozirash s protein ili aminokiselini nai-mnogo da polu4ish stomashno raztroistvo. No predpolagam 4e ne iskash da si hvurlyas pari4kite v toaletnata taka 4e ne predozirai i sledvai ukazaniyata na proizvoditelya. I ne se pritesnyavai trenirai zdravo, hrani se dobre i po4ivai i shte stanesh zdravenyak. Suplementite sami po sebesi nyama da te napravyat yak te sa prosto dobavki koito podpomagat vuztanovyavaneto i rasteja. Ta zna4i ako ne se hranish pravilno nestata nyama da vurviat. Hraneneto i umnoto trenirane i vuztanovyavane sled tova sa trite komponenta koito shte te napravyat golyam. Pojelavam ti uspeh i usilni trenirovki.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1