04.02.09
14:11
Значи решил съм да пробвам изчиствам с един от двата продукта..Някой може ли да ми каже каква е разликата между тях и какви впечатления имат тези които са ги пробвали ? Мерси , предварително!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.05.15 00:23.
казано от el_dominator на 04.02.09, 14:11:
Значи решил съм да пробвам изчиствам с един от двата продукта..Някой може ли да ми каже каква е разликата между тях и какви впечатления имат тези които са ги пробвали ? Мерси , предварително!
Не съм ги позлвал и двата,но.... как може да сравняваш липотропен и термогенен бърнър ?!?!
П.С. Моето мнение е, че Анимал кътс е добра формула но съставките са в много малко количества.
04.02.09
19:31
Определено второто е по-добро.
При мен нещо се оказа, че нямам поносимост, но май съм единствения, така че не се притеснявай, а го комбинирай с една добра диета и ще имаш резултати.
04.02.09
22:29
казано от Ради Хаджирадев на 04.02.09, 19:31:
Определено второто е по-добро.
При мен нещо се оказа, че нямам поносимост, но май съм единствения, така че не се притеснявай, а го комбинирай с една добра диета и ще имаш резултати.
И мене ме привлича Fyre-a защото най-малко в Cuts-a има хиляди хапове да се приемат което не е много приятно...
04.02.09
22:40
Е, с повечко вода не е проблем. Кътс е стара формула, а другото е нова разработка, съответно по-ефективна. Там и дозите на активните съставки са в добри количества.
05.02.09
15:34
На мен Кътс ми повлия много добре в комбинация с диета - можеш да видиш снимки от периода 10 дена след началото и накрая на цикъла в дневника ми. Даже бях решила да правя 2 цикъла - така както е по указанията, но мисля че нямам нужда вече - малкото останало за чистене ще го махна смао с НВД и тренировки.... даваше ми много енергия Кътс-а :)
Ако не ме домързи ще спретна нова класация за BEST Бърнър ‘09 :P
Но Fyre от двата е по-добрия избор.
05.02.09
19:30
казано от emzo на 05.02.09, 18:09:
Ако не ме домързи ще спретна нова класация за BEST Бърнър ‘09 :P
Но Fyre от двата е по-добрия избор.
Айде стискам палци да не те домързи :P А иначе дадох сравнение между тези 2 продукта защото ми се струват едни от най-ефективните в областаа , поне от това което съм чувал за тях..emzo , дай някое предложение ако смяташ че има нещо подобно на тези продукти но съм изпуснал да го забележа...
Има и трети добър и това е REDuction-a! Това пък е продукт, който изобщо не е за подценяване! Направи ротация с 3-те! И без това една диета с бърнърите ти е 90 дена средно .... ;) Хитро, не мислиш ли? Все са около 90 лв така , че не се колебай, действай! Само с питане нищо няма да стане!
Да си кажа и аз мнението като имам опит само с fyre. Миналото лято - вярно само добри отзиви виках си добър е но чак пък толкова ли ??
След като го започнах бях повече от очарован, като диетата и кардиото бяха на 100% - и очакванията ми се оправдаха. Определено добър и работещ бърнър. Само за инфо - стоял съм и на доста малко калорий и съм правил невероятно тренировки с него ! Определено си заслужава.
07.02.09
15:09
Мерси за всички мнения...Мисля че се реших да пробвам FYRE..надявам се да останал доволен колкото вас..А мисля да го пия заедно с течен L Carnitine ( Ultimate Nutrition ) . Как трябва да ги комбинирам и в какви дози ( висок съм 1,88 , 88 кг ) ?
08.02.09
15:33
За Fyre има супер много теми,
пиеш го както пише на опаковката.
Пил съм и двата продукта, като аз също ще ти препоръчам Fyre. Бъди внимателен, топи изключително интензивно, да не кажа и костите :)
08.02.09
16:23
казано от stivcho на 08.02.09, 15:47:
Пил съм и двата продукта, като аз също ще ти препоръчам Fyre. Бъди внимателен, топи изключително интензивно, да не кажа и костите :)
Какво имаш впредвид ?
08.02.09
16:25
казано от el_dominator на 08.02.09, 16:23:
Какво имаш впредвид ?
Малко се пресили. Не обръщай внимание ;)
08.02.09
16:41
казано от Ради Хаджирадев на 08.02.09, 16:25:
казано от el_dominator на 08.02.09, 16:23:
Какво имаш впредвид ?
Малко се пресили. Не обръщай внимание ;)
хехе , добре , мерси за уточнението...А не разбрах Л-Карнитина да го пия едновременно с FYRE-a или не ?
08.02.09
16:43
Fyre го пий според опаковката - преди храненията. Л-карнитинът преди тренировката.
Абе я да питам,взех си Animal Cuts и съм на 4-тия ден,за сега имам само страничните ефекти:приповдигнатост,желание за повече тренировки,сила и т.н. , но искам да питам някой който го е взимал колко килограма е свалил и след кой ден г/д започва да има видими разyлтати???
09.02.09
12:16
казано от JoRRj91 на 09.02.09, 12:15:
Абе я да питам,взех си Animal Cuts и съм на 4-тия ден,за сега имам само страничните ефекти:приповдигнатост,желание за повече тренировки,сила и т.н. , но искам да питам някой който го е взимал колко килограма е свалил и след кой ден г/д започва да има видими разyлтати???
Това е строго индивидуално. Никой не може да ти каже с точност.
Да,да с това съм напълно съгласен,но искам някои,който го е пробвал да напише мниние по моите въпроси :)
09.02.09
15:37
казано от JoRRj91 на 09.02.09, 12:55:
Да,да с това съм напълно съгласен,но искам някои,който го е пробвал да напише мниние по моите въпроси :)
A защо си решил да пробваш Cutts-a пред Fyre ;) ?
Ми чесно казано аз не бях чувам за Fyre преди да намера тая тема ,а и един приятел си беше взел Cuts-а и имаше наистина мн добри резултати и реших и аз да го пробам,искам да отслабна и по възможност да покажа пресата и се надявам Cuts да ми помогне ,спазвам и диета ,права и кардио и мисля от скоро да почна и да тичам :)
09.02.09
18:31
казано от JoRRj91 на 09.02.09, 17:40:
Ми чесно казано аз не бях чувам за Fyre преди да намера тая тема ,а и един приятел си беше взел Cuts-а и имаше наистина мн добри резултати и реших и аз да го пробам,искам да отслабна и по възможност да покажа пресата и се надявам Cuts да ми помогне ,спазвам и диета ,права и кардио и мисля от скоро да почна и да тичам :)
Ами значи чакаме отзиви от теб за него , а аз след седмица-две почвам Fyre и ще коментираме и двете.
Е екстра...значи ще следиме за резултатите...а Fyre е за 2 месеца някаде нали?
Взимал съм Cuts и свалих доста .Кофти е ,че се приемат двуцифрен брой хапчета всеки ден и вътре има доста кофеин,което не влияе много добре на някои хора.Точно мислех утре да си поръчам Cuts, но я видях тая тема и мисля да пробвам Fyre.Ще видим кое е по-доброто ;)
10.02.09
18:17
казано от JoRRj91 на 09.02.09, 20:27:
Е екстра...значи ще следиме за резултатите...а Fyre е за 2 месеца някаде нали?
Мисля ,че е за 1 месец.
Как вървят хората с двете добавки.Ако може да кажат доволни ли са че аз съм пред дилема кое от двете да взема.И също ако някой знае нещо по-добро от тези две добавки да предложи.
Аз за две седмици с НВД и кардио виждам резултат.Може би е рано още.Чудя се въобще има ли смисъл да си вземам такава добавка след като и с диета и кардио стават нещата.
Днеска свърших Cuts-a и мога да кажа,че няма абсолютно никаква промяна...чесно казано съм разочарован,но продължавам диетата ...
казано от JoRRj91 на 26.02.09, 13:34:
Днеска свърших Cuts-a и мога да кажа,че няма абсолютно никаква промяна...чесно казано съм разочарован,но продължавам диетата ...
Дали не бъркаш нещо в диетата, и усети ли нещо докато пиеше Анимал-а
Нз дали в диетата е проблема ,ама си я спазвам както трябва,а дали съм усетил нещо докато го пиех-да:желание за повече тренировки,сила,приповдигнатост,но само това :(
28.02.09
11:23
Напиши си диетата..
казано от Finish First на 28.02.09, 11:23:
Напиши си диетата..
С това или темата ще замине в небитието или ще копи пейст някакъв хран. режим :D
Момци ,я кажете имам 2 опаковки и малко Fyre (една моя и другите ми ги подари един пич ,дето не му понасяше) ,как мислите колко време да го пия (пия по 6) ,после да направя 1-2 седмици почивка и пак ?Така ми се струва най-удачно ,щото иначе ,дали ще работи ако го пия 2+ месеца без спиране ?
И примерно в почивката да пия Йохимбин хидрохлорид ,че имам 1 опаковка ? (двете ,когато ги комбинирам понякога дигам малко кръвно)
Колко килограма си? Тренираш ли и как? Диетата ти как е? На колко си години? Без тия неща не очаквайте помощ и съвети...
Все едно да отидеш на доктор и да кажеш - докторе дай ми некво хапче, че не се чувствам добре...
Имам почти 3 години стаж.Тая зима за пръв път зобих.Тренирам.Храненето е почти перфектно.Имам да свалям 7-8 кила.Общо взето съм наясно с нещата ,просто питам за да мога оптимално да го направя и до средата на Май да съм ги свалил ,без да губя много мускул.
Здравейте.
От днес започнах да взимам Animal Cut,но имам някои неизвестни.Пише да се взима на гладно.Аз хубаво ще го взимам на гладно,но след колко време ще мога да ям?Днес примерно взех 1 пакет към 10 и 30 и след около 30 мин закусих.Също колко време след ядене е подходящо да се взима?
Диетата която спазвам е от 4 яденета на ден и трябва да знам по кое време мога да ги взимам тея хапове. :) Предварително благодаря за помощта. :)
Аз след като го пиех сутрин (към 9 и нешто) 30-40 мин следтова закусвах,а 2рия пакет го пиех към 16/17 часа пак на гладно и след 30тина мин ядеш,според мене (нали зависи кога тренираш,но ако е след обяд) след като го изпиеш,после нали след 30тина мин ядеш и след оште 30/40 отиваш на трен. ;) Но да подчертая ,че при мене ефекта беше едно голямо НИШТО,успех при теб,след като го свършиш напиши за резултатите ;)