Animal Cuts или SYNTRAX Fyre

Прескочи до:

04.02.09
14:11

Значи решил съм да пробвам изчиствам с един от двата продукта..Някой може ли да ми каже каква е разликата между тях и какви впечатления имат тези които са ги пробвали ? Мерси , предварително!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.05.15 00:23.

04.02.09
15:23

казано от el_dominator на 04.02.09, 14:11:

Значи решил съм да пробвам изчиствам с един от двата продукта..Някой може ли да ми каже каква е разликата между тях и какви впечатления имат тези които са ги пробвали ? Мерси , предварително!

Не съм ги позлвал и двата,но.... как може да сравняваш липотропен и термогенен бърнър ?!?!

П.С. Моето мнение е, че Анимал кътс е добра формула но съставките са в много малко количества.

Определено второто е по-добро.

При мен нещо се оказа, че нямам поносимост, но май съм единствения, така че не се притеснявай, а го комбинирай с една добра диета и ще имаш резултати.

04.02.09
22:29

казано от Ради Хаджирадев на 04.02.09, 19:31:

Определено второто е по-добро.

При мен нещо се оказа, че нямам поносимост, но май съм единствения, така че не се притеснявай, а го комбинирай с една добра диета и ще имаш резултати.

И мене ме привлича Fyre-a защото най-малко в Cuts-a има хиляди хапове да се приемат което не е много приятно...

Е, с повечко вода не е проблем. Кътс е стара формула, а другото е нова разработка, съответно по-ефективна. Там и дозите на активните съставки са в добри количества.

05.02.09
08:49

аз се двоумя м/у кмбинацията Fire+Spyce или REDuction
в твоя случай Fire

На мен Кътс ми повлия много добре в комбинация с диета - можеш да видиш снимки от периода 10 дена след началото и накрая на цикъла в дневника ми. Даже бях решила да правя 2 цикъла - така както е по указанията, но мисля че нямам нужда вече - малкото останало за чистене ще го махна смао с НВД и тренировки.... даваше ми много енергия Кътс-а :)

05.02.09
18:09

Ако не ме домързи ще спретна нова класация за BEST Бърнър ‘09 :P
Но Fyre от двата е по-добрия избор.

05.02.09
19:30

казано от emzo на 05.02.09, 18:09:

Ако не ме домързи ще спретна нова класация за BEST Бърнър ‘09 :P
Но Fyre от двата е по-добрия избор.

Айде стискам палци да не те домързи :P А иначе дадох сравнение между тези 2 продукта защото ми се струват едни от най-ефективните в областаа , поне от това което съм чувал за тях..emzo , дай някое предложение ако смяташ че има нещо подобно на тези продукти но съм изпуснал да го забележа...

06.02.09
21:53

Има и трети добър и това е REDuction-a! Това пък е продукт, който изобщо не е за подценяване! Направи ротация с 3-те! И без това една диета с бърнърите ти е 90 дена средно .... ;) Хитро, не мислиш ли? Все са около 90 лв така , че не се колебай, действай! Само с питане нищо няма да стане!

07.02.09
08:30

Да си кажа и аз мнението като имам опит само с fyre. Миналото лято - вярно само добри отзиви виках си добър е но чак пък толкова ли ??
След като го започнах бях повече от очарован, като диетата и кардиото бяха на 100% - и очакванията ми се оправдаха. Определено добър и работещ бърнър. Само за инфо - стоял съм и на доста малко калорий и съм правил невероятно тренировки с него ! Определено си заслужава.

07.02.09
15:09

Мерси за всички мнения...Мисля че се реших да пробвам FYRE..надявам се да останал доволен колкото вас..А мисля да го пия заедно с течен L Carnitine ( Ultimate Nutrition ) . Как трябва да ги комбинирам и в какви дози ( висок съм 1,88 , 88 кг ) ?

08.02.09
15:33

За Fyre има супер много теми,
пиеш го както пише на опаковката.

08.02.09
15:47

Пил съм и двата продукта, като аз също ще ти препоръчам Fyre. Бъди внимателен, топи изключително интензивно, да не кажа и костите :)

08.02.09
16:23

казано от stivcho на 08.02.09, 15:47:

Пил съм и двата продукта, като аз също ще ти препоръчам Fyre. Бъди внимателен, топи изключително интензивно, да не кажа и костите :)

Какво имаш впредвид ?

казано от el_dominator на 08.02.09, 16:23:

Какво имаш впредвид ?

Малко се пресили. Не обръщай внимание ;)

08.02.09
16:41

казано от Ради Хаджирадев на 08.02.09, 16:25:

казано от el_dominator на 08.02.09, 16:23:

Какво имаш впредвид ?

Малко се пресили. Не обръщай внимание ;)

хехе , добре , мерси за уточнението...А не разбрах Л-Карнитина да го пия едновременно с FYRE-a или не ?

Fyre го пий според опаковката - преди храненията. Л-карнитинът преди тренировката.

09.02.09
12:15

Абе я да питам,взех си Animal Cuts и съм на 4-тия ден,за сега имам само страничните ефекти:приповдигнатост,желание за повече тренировки,сила и т.н. , но искам да  питам някой който го е взимал колко килограма е свалил и след кой ден г/д започва да има видими разyлтати???

казано от JoRRj91 на 09.02.09, 12:15:

Абе я да питам,взех си Animal Cuts и съм на 4-тия ден,за сега имам само страничните ефекти:приповдигнатост,желание за повече тренировки,сила и т.н. , но искам да  питам някой който го е взимал колко килограма е свалил и след кой ден г/д започва да има видими разyлтати???

Това е строго индивидуално. Никой не може да ти каже с точност.

09.02.09
12:55

Да,да с това съм напълно съгласен,но искам някои,който го е пробвал да напише мниние по моите въпроси :)

09.02.09
15:37

казано от JoRRj91 на 09.02.09, 12:55:

Да,да с това съм напълно съгласен,но искам някои,който го е пробвал да напише мниние по моите въпроси :)

A защо си решил да пробваш Cutts-a пред Fyre ;) ?

09.02.09
16:50

Предполагам цената е фактор.

09.02.09
17:40

Ми чесно казано аз не бях чувам за Fyre преди да намера тая тема ,а и един приятел си беше взел Cuts-а и имаше наистина мн добри резултати и реших и аз да го пробам,искам да отслабна и по възможност да покажа пресата и се надявам Cuts да ми помогне ,спазвам и диета ,права и кардио и мисля от скоро да почна и да тичам :)

09.02.09
18:31

казано от JoRRj91 на 09.02.09, 17:40:

Ми чесно казано аз не бях чувам за Fyre преди да намера тая тема ,а и един приятел си беше взел Cuts-а и имаше наистина мн добри резултати и реших и аз да го пробам,искам да отслабна и по възможност да покажа пресата и се надявам Cuts да ми помогне ,спазвам и диета ,права и кардио и мисля от скоро да почна и да тичам :)

Ами значи чакаме отзиви от теб за него , а аз след седмица-две почвам Fyre и ще коментираме и двете.

09.02.09
20:27

Е екстра...значи ще следиме за резултатите...а Fyre е за 2 месеца някаде нали?

10.02.09
00:33

Взимал съм Cuts и свалих доста .Кофти е ,че се приемат двуцифрен брой хапчета всеки ден  и вътре има доста кофеин,което не влияе много добре на някои хора.Точно мислех утре да си поръчам Cuts, но я видях тая тема и мисля да пробвам Fyre.Ще видим кое е по-доброто ;)

10.02.09
18:17

казано от JoRRj91 на 09.02.09, 20:27:

Е екстра...значи ще следиме за резултатите...а Fyre е за 2 месеца някаде нали?

Мисля ,че е за 1 месец.

16.02.09
17:25

Как вървят хората с двете добавки.Ако може да кажат доволни ли са че аз съм пред дилема кое от двете да взема.И също ако някой знае нещо по-добро от тези две добавки да предложи.

17.02.09
15:48

За сега при мене няма резултат,нимала е 1 седмица и 4 дни...

17.02.09
17:38

Аз за две седмици с НВД и кардио виждам резултат.Може би е рано още.Чудя се въобще има ли смисъл да си вземам такава добавка след като и с диета и кардио стават нещата.

26.02.09
13:34

Днеска свърших Cuts-a и мога да кажа,че няма абсолютно никаква промяна...чесно казано съм разочарован,но продължавам диетата ...

26.02.09
20:57

казано от JoRRj91 на 26.02.09, 13:34:

Днеска свърших Cuts-a и мога да кажа,че няма абсолютно никаква промяна...чесно казано съм разочарован,но продължавам диетата ...

Дали не бъркаш нещо в диетата, и усети ли нещо докато пиеше Анимал-а

27.02.09
14:30

Нз дали в диетата е проблема ,ама си я спазвам както трябва,а дали съм усетил нещо докато го пиех-да:желание за повече тренировки,сила,приповдигнатост,но само това :(

28.02.09
11:23

Напиши си диетата..

28.02.09
16:40

казано от Finish First на 28.02.09, 11:23:

Напиши си диетата..

С това или темата ще замине в небитието или ще копи пейст някакъв хран. режим :D

03.03.09
11:15

Момци ,я кажете имам 2 опаковки и малко Fyre (една моя и другите ми ги подари един пич ,дето не му понасяше) ,как мислите колко време да го пия (пия по 6) ,после да направя 1-2 седмици почивка и пак ?Така ми се струва най-удачно ,щото иначе ,дали ще работи ако го пия 2+ месеца без спиране ?
И примерно в почивката да пия Йохимбин хидрохлорид ,че имам 1 опаковка ? (двете ,когато ги комбинирам понякога дигам малко кръвно)

03.03.09
11:31

Колко килограма си? Тренираш ли и как? Диетата ти как е? На колко си години? Без тия неща не очаквайте помощ и съвети...

Все едно да отидеш на доктор и да кажеш - докторе дай ми некво хапче, че не се чувствам добре...

03.03.09
12:10

Имам почти 3 години стаж.Тая зима за пръв път зобих.Тренирам.Храненето е почти перфектно.Имам да свалям 7-8 кила.Общо взето съм наясно с нещата ,просто питам за да мога оптимално да го направя и до средата на Май да съм ги свалил ,без да губя много мускул.

15.03.09
09:25

Здравейте.
От днес започнах да взимам Animal Cut,но имам някои неизвестни.Пише да се взима на гладно.Аз хубаво ще го взимам на гладно,но след колко време ще мога да ям?Днес примерно взех 1 пакет към 10 и 30 и след около 30 мин закусих.Също колко време след ядене е подходящо да се взима?
Диетата която спазвам е от 4 яденета на ден и трябва да знам по кое време мога да ги взимам тея хапове. :) Предварително благодаря за помощта. :)

15.03.09
10:47

Аз след като го пиех сутрин (към 9 и нешто) 30-40 мин следтова закусвах,а 2рия пакет го пиех към 16/17 часа пак на гладно и след 30тина мин ядеш,според мене (нали зависи кога тренираш,но ако е след обяд) след като го изпиеш,после нали след 30тина мин ядеш и след оште 30/40 отиваш на трен. ;) Но да подчертая ,че при мене ефекта беше едно голямо НИШТО,успех при теб,след като го свършиш напиши за резултатите  ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1